Arkadaşlar..gördüğüm kadarıyla çogu kişinin çok az kredi kalmış, ya bu yüzden mezun olamıyor..yada kazandığı üniv gidemiyor.. .
birlik olsak..dilekçe vs . ne gekiyorsa yapsak..
2009 da 3 kez ek sınıv yapılmış..
Neden bu yılda yapılmasın ki.. .
bir ek sınav daha istesek . . !!
-
- Doktor
bir ek sınav daha istesek . . !!
Bende adını haykıracak bir nefes çığlık bile olsa..Susar mıydım sen giderken ardından çığlık çığlığa.Bende kollarından tutacak az biraz cesaret olsa.Bırakır mıydım sence seni ömrüm boyunca ..
-
- Acemi
Re: bir ek sınav daha istesek . . !!
YA EVET YA 201 KREDİM VAR 108 DE ALAN KREDİ BÜTÜN ZORUNLU DERSLERİM TAMAM SADECE GEOMETRİ-2 KALDI
ONDANDA 2 KERE SINAVA GİRDİM 1 KERE DAHA GİRERSEM GEÇEMESEM BİLE MEZUN OLUYORUM BİDAHA EK SINAV YAPSINLAR YA ARKADAŞLAR HADİ MAİLLERE DADANALIM HERKES YAZSIN....
ONDANDA 2 KERE SINAVA GİRDİM 1 KERE DAHA GİRERSEM GEÇEMESEM BİLE MEZUN OLUYORUM BİDAHA EK SINAV YAPSINLAR YA ARKADAŞLAR HADİ MAİLLERE DADANALIM HERKES YAZSIN....
-
- Doktor
Re: bir ek sınav daha istesek . . !!
Yapalım gercekten. .
ocak ayına kalırsak hem zaman kaybı..hemde öss kazananlar arkadaşlar için büyük kayıp . .
ocak ayına kalırsak hem zaman kaybı..hemde öss kazananlar arkadaşlar için büyük kayıp . .
Bende adını haykıracak bir nefes çığlık bile olsa..Susar mıydım sen giderken ardından çığlık çığlığa.Bende kollarından tutacak az biraz cesaret olsa.Bırakır mıydım sence seni ömrüm boyunca ..