Tmden SOSYAL BİLGİLER GEÇMEK
Tmden SOSYAL BİLGİLER GEÇMEK
türkçe mat. bölümündeyim sosyal bilgilere geçmek için ne yapmam lazım bu sene kayıt oldum 1 kere sınava girdim girdiğim sınav iptal mi olur. sizce hangisi iyi? benm SAYISALIM kötüdür. sözelim iyidir. Eğer tmde kalsam matlardan geometriden muaf olucam. Kayıt yeniletmeye gidicem pazartesi günü o zman mı değiştirmem lazım bölümümü? sosyal bilgilerde hangi dersler var?
Re: Tmden SOSYAL BİLGİLER GEÇMEK
öğrenci girişi ekranında ders seçerken bilgilerinde bölüm alan değiştirme yazar ona değiştirip kitaplarını ona göre alırsın o sınavda da o derslerden girersin daha önceki derslerin boşa gitmez ortak alan vs değişebilir oda kredi farkı yapar sorun olmaz yani
zeytin siyahıydı ZEYD'in gözleri....
sen hangi bölümdesin? Snce geçiyim mi?adaasu yazdı:öğrenci girişi ekranında ders seçerken bilgilerinde bölüm alan değiştirme yazar ona değiştirip kitaplarını ona göre alırsın o sınavda da o derslerden girersin daha önceki derslerin boşa gitmez ortak alan vs değişebilir oda kredi farkı yapar sorun olmaz yani
ben fen bölümündeyim ama sana tavsiyem tm gayet iyi değiştirme tabi kendine inaniyorsan başaracağına
inanıyorum ama matda inanmıyorum dil ve anlatım türk edebiyatı gayet iyi..ama mattanda muaf olsam tmnin anlamı olmaz die düşünmüştüm.adaasu yazdı:ben fen bölümündeyim ama sana tavsiyem tm gayet iyi değiştirme tabi kendine inaniyorsan başaracağına
olsun ya anlamı olmaz die bişey yok bnece öyle düşünme olmuyorsa olmuyor bi şekilde bu açığı tamamlayabilirsin bence uğraşmalısın
peki (: bu güzel yorumların için çok tşk ederim.adaasu yazdı:olsun ya anlamı olmaz die bişey yok bnece öyle düşünme olmuyorsa olmuyor bi şekilde bu açığı tamamlayabilirsin bence uğraşmalısın
ne demek canım bildiğim kadarıyla her zaman..
(: biz birbirmize yardım etmk için varız burda dimi (:adaasu yazdı:ne demek canım bildiğim kadarıyla her zaman..