Yeni kayıt oldum-Yeni sorular

Her Konuda Tartışabilirsiniz
he-man
Yardımcı Asistan

Yeni kayıt oldum-Yeni sorular

Mesaj gönderen he-man » 23 Eyl 2010, 18:21

Sonunda kayıt oldum :mrgreen:

Şimdi bazı sorularım var

-4 yıllık sosyal bilimler yazıyor ama 18 yaşından büyük olduğum için 2.5 yılda bitirebilirim değil mi

-Kayıt yenileme diye bişey daha gördüm,buhranlar geçiricem artık :lol: Ben silik olan kaydımı yeniden aktif hale getirdim,şimdi bi de 1.dönem kayıt yenileme diye bişey varmış,onuda yapıcak mıyım.Yapacaksam nasıl yapıcam

-Kitaplarımı ne zaman ve nerden alabilirim

ya bi de ben banka dekontlarını kayıttan sonra orda bıraktım,acaba bi daha lazım olur mu ?

devamı gelicek :mrgreen:

aol'de okuduğu dönem:5

toplam kredi: 121 /alan kredisi:64

sosyal bilimler

nazlıı0591
Yardımcı Asistan

Re: Yeni kayıt oldum-Yeni sorular

Mesaj gönderen nazlıı0591 » 23 Eyl 2010, 18:31

ben yardımcı olmaya çalışıym.öncelikle hayırlı uğurlu olsun gazan mübarek olsun :D sorularına gelelim - 18 yaşından büyük olduğun için 2,5 yılda bitirebilirsin evet ama bu kredileri tam olarak almana bağlı yani çalışmana bağlı:) -2. sorunun cevabını bilmiyorum ama kayıt yaptırıcaksın diye biliyorum ben yanlış bilgide olabilir:) - Kitaplarını da sana en yakın halkeğitimden alabilirsin yani kayıt olduğun yerden.ama şuan değil kayıt yeniledikten sonra alınıyo. - banka dekontunada gerek yok:)
Hz. Mevlana'ya sormuşlar "aşk nedir?" diye. Ben ol ki bilesin! demiş...

he-man
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen he-man » 23 Eyl 2010, 18:56

nazlıı0591 yazdı:ben yardımcı olmaya çalışıym.öncelikle hayırlı uğurlu olsun gazan mübarek olsun :D sorularına gelelim - 18 yaşından büyük olduğun için 2,5 yılda bitirebilirsin evet ama bu kredileri tam olarak almana bağlı yani çalışmana bağlı:) -2. sorunun cevabını bilmiyorum ama kayıt yaptırıcaksın diye biliyorum ben yanlış bilgide olabilir:) - Kitaplarını da sana en yakın halkeğitimden alabilirsin yani kayıt olduğun yerden.ama şuan değil kayıt yeniledikten sonra alınıyo. - banka dekontunada gerek yok:)
teşekkürler nazlı :D

Sosyal bilimler olduğum için mezun olana kadar matematik,fizik vb derslerden sınava hiç girmesem olur değil mi :D

Bi de şu ders seçme olayı var,bu seçimi evde kendim yapabilir miyim,merkeze gitmem gerekir mi ? En kolayları hangisi,hangilerini seçeyim :mrgreen: En önemlisi bu seçimler ne zaman yapılmaya başlanacak

Kitap konusunda internette şunlara rastladım,acaba kitaplarım gelene kadar burdan çalışmaya başlasam olur mu

http://egitek.meb.gov.tr/aok/Aok_Kitapl ... ar_Aol.htm

Bu arada bu iş niye bu kadar zor :cry: ben internette çok vakit geçirebiliyorum fakat hiçbişey anlamıyorum,bi de internet cafe'den giren insanlara yada bu kadar karmaşık işlere vakit ayıramayacak olan insanlara ne olcak :( Bu kadar karmaşık bi siste oluşturmaya ne gerek varmış acaba :( İnsan sinir hastası olur ya :mrgreen: Bu işle uğraşmaya başladığımdan beri gözüm hafiften seyirmeye başladı :lol:
aol'de okuduğu dönem:5

toplam kredi: 121 /alan kredisi:64

sosyal bilimler

adaasu
Doktor

Mesaj gönderen adaasu » 23 Eyl 2010, 19:31

1.aktif yaptığına göre yeni kayıt olmuşsundur kayıt yenileme yapmana gerek yok ders seçme ekranı henüz aktif olmadı en kısa zamanda olur o zaman hep beraber bizde seçeceğiz inşallah.
2.sosyal bilimler olduğun için matematik fizik vs derslerin ortak derslerin olur ve bunları ya başarmak zorundasın yada muaf olmak zorundasın sınava hiç girmesen bu derslere olmaz yani yapamasan bile 3 defa gireceksin muaf olmak için.
3.ders seçme işlemi ekran aktifleştiği takdirde kendin yapabilirsin merkeze gitmene gerek yok seçtiğin derslerin kitaplarını almak için halk eğitime gideceksin sadece ve kolay ders derken sen sor o dersleri yapan arkadaşlar sana yardımcı olurlar.
4.bu seçimler ne zaman başlıcak bekliyoruz işte sistem ne zaman düzelirse kafası rahatlarsa
5.kitaplarını alasıya kadar kitap içeriklerinden çalışmaya başlasan tabi olur aynı şey çünkü.
hayırlı olsun şimdiden ..
zeytin siyahıydı ZEYD'in gözleri....

Kullanıcı avatarı
colin_erkan
Doktor

Mesaj gönderen colin_erkan » 23 Eyl 2010, 20:15

arkdaşlar benimde bi sorum olcak ya bu ygs lysye hazırlanmak için önereneceğiniz yardımcı kitap varmı şimdiden alıp en azından türkçe sosyal falan çalışmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
CeHeNNeM Buz TuTana Kadar BAYRAMPAŞALIYIZ....!!!
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)

adaasu
Doktor

Mesaj gönderen adaasu » 23 Eyl 2010, 20:20

colin_erkan yazdı:arkdaşlar benimde bi sorum olcak ya bu ygs lysye hazırlanmak için önereneceğiniz yardımcı kitap varmı şimdiden alıp en azından türkçe sosyal falan çalışmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
okulda güvender,esen ve karekök yayınlarını tavsiye ederler arkadaşım bi bak istersen hepsi iyi anlatıyor tercih senin

Kullanıcı avatarı
colin_erkan
Doktor

Mesaj gönderen colin_erkan » 24 Eyl 2010, 17:17

teşekkür ederim adaasu .
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)

adaasu
Doktor

Mesaj gönderen adaasu » 24 Eyl 2010, 18:18

ne demek :wink: ben onlardan çalışıyorum işe yarıyor

Kullanıcı avatarı
colin_erkan
Doktor

Mesaj gönderen colin_erkan » 24 Eyl 2010, 22:57

sendemi gircen önümüzdeki ygsye ?

adaasu
Doktor

Mesaj gönderen adaasu » 25 Eyl 2010, 09:55

bilmem kii daha karar veremedim ama çalışıyorum her ihtimale karşı :wink:

Kullanıcı avatarı
colin_erkan
Doktor

Mesaj gönderen colin_erkan » 25 Eyl 2010, 10:47

ben giricem ama daha başlamadım bile çalışmaya zaten matematikte yok bizde orası kötü :):)

Kullanıcı avatarı
burock
Asistan

Mesaj gönderen burock » 26 Eyl 2010, 12:27

selam herkese..
kaç kredin varki kredin iyiyse hazırlan ygs ye
Okul / Alan - Bölüm SOSYAL BİLİMLER
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 193 Alan Kredi : 112
Mezuniyet : Temmuzda Geometriden 3. kez muaf olunca

Kullanıcı avatarı
colin_erkan
Doktor

Mesaj gönderen colin_erkan » 26 Eyl 2010, 21:49

ben meslek okuyom şu an 100 kredim var ve son sınnıftayım stajda görüyom 10 kredi eksiğim var işte inş önümüzde yıl mezun olucam

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön