1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
halk eğitim müdürü.
Gönderilme zamanı: 28 Eyl 2010, 16:24
gönderen rukiye03
bgn kayıt yenileme için gittim parayı yatrdım yarın gl olmaz dedi 5 tlyide bankaya yatırmamı istedi bide yarın uğraşıcaz:S devlet memuru dğl mi işte.. çok sinir oldum bide bölümümü kendim değiştire bilirmiyim? kayıt yeniledkten sonra?
Re: halk eğitim müdürü.
Gönderilme zamanı: 28 Eyl 2010, 16:29
gönderen burock
normalde 5 tlyi bağış parası diye kendileri alıyordu.evet kayıt yenileme oldukdan sonra bölümünü kendin değiştirebilirsin.
Re: halk eğitim müdürü.
Gönderilme zamanı: 28 Eyl 2010, 16:34
gönderen adaasu
40 tl yi kayıt için 5 tl yi de bankada okul aile birliği diye yatırdım yani öyle oluyormuş.Bölümünü kendin değiştirebilirsin ders seçme ekranından yani önce alanını değiştirirsin sonrada ona göre kitaplarını almaya gidersin rukiye sultan

Re: halk eğitim müdürü.
Gönderilme zamanı: 29 Eyl 2010, 12:18
gönderen rukiye03
(: tamam ders seçerken önce ortaklara mı ağırlık veriyim alanlara mı ? alana ağırlık verirsem alan kredm mi yükselir? birde sosyale geçmeye karar verdm ben. zorunlu dersler die bi bölüm var bunlardan mecbur mu giricem mesela krdmi tamamladm ama zorunlu 7 tane dersm var ne olck?
Re: halk eğitim müdürü.
Gönderilme zamanı: 29 Eyl 2010, 12:32
gönderen bunedoktor
rukiye03 yazdı:(: tamam ders seçerken önce ortaklara mı ağırlık veriyim alanlara mı ? alana ağırlık verirsem alan kredm mi yükselir? birde sosyale geçmeye karar verdm ben. zorunlu dersler die bi bölüm var bunlardan mecbur mu giricem mesela krdmi tamamladm ama zorunlu 7 tane dersm var ne olck?
alan dersleri sadece alan kredisini yukseltir , ortak ve secmeli dersler toplam krediyi yukseltir ortak ve alanları secmeye basla ayrıca , zorunlu dersleri vermeden mezun olamassın kredini tamamlasan bile hem zorunlu dersler biticek hemde kredilerin tamamlancak mezun ıcın
Re: halk eğitim müdürü.
Gönderilme zamanı: 29 Eyl 2010, 12:34
gönderen rukiye03
anladım tşkler.