SİSTEMDE OLUŞAN SORUNLARA İLİŞKİN DUYURU!
- intrepid25
- Doçent
SİSTEMDE OLUŞAN SORUNLARA İLİŞKİN DUYURU!
Bakanlığımız sunucularında meydana gelen teknik sorunlar nedeniyle, öğrencilerimiz zaman zaman hizmet alamamaktadır.
Sorunun giderilmesi için çalışmalar devam etmektedir. Oluşan tüm aksaklıklardan dolayı öğrencilerimizden özür dileriz. http://www.aciklise.net/
Sorunun giderilmesi için çalışmalar devam etmektedir. Oluşan tüm aksaklıklardan dolayı öğrencilerimizden özür dileriz. http://www.aciklise.net/
Re: SİSTEMDE OLUŞAN SORUNLARA İLİŞKİN DUYURU!
Bu bakan işinde başarılı değil ..yapamıyor işte ya- pa-mı- yor.
ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
ne yapalım yine çağrı merkezine falan yüklenelimde bi de başkanı mı değiştirelim ne yapsak ki 

zeytin siyahıydı ZEYD'in gözleri....
- intrepid25
- Doçent
Ya ben bu bakanı Üsküdar da gördüm bayramlaşma için gelmişti ama çocuklardan sorumlu bakandı meğer bizden sorumlu olacakmışda haberim yokmuş:)adaasu yazdı:ne yapalım yine çağrı merkezine falan yüklenelimde bi de başkanı mı değiştirelim ne yapsak ki
haklarını yemeyelim bu sene mağdur öğrenciler için çok çalıştılar ve çok takdir ettim. malum yeni sisteme geçiliyor olacaktır aksaklık, olsun o kadar yani
- intrepid25
- Doçent
ya zaten kimsenin acelesi yok herkes sadece merak ediyor o kadarserenity yazdı:haklarını yemeyelim bu sene mağdur öğrenciler için çok çalıştılar ve çok takdir ettim. malum yeni sisteme geçiliyor olacaktır aksaklık, olsun o kadar yani

yeni sistem yüzünden tamam da yeni sistemi de onlar çıkarıyor ortaya bizim suçumuz ne de cezamız beklemekkk 

- intrepid25
- Doçent
Suçumuz şu veya bu sebeple örgün eğitim alamamakadaasu yazdı:yeni sistem yüzünden tamam da yeni sistemi de onlar çıkarıyor ortaya bizim suçumuz ne de cezamız beklemekkk

gayretle okumaya çalışmak suç oluyorsa 

- intrepid25
- Doçent
çalış devam et durmak yok okumaya devammm