yardım eder misiniz
yardım eder misiniz
arkadaşlar derslerimi seçiyorum 3 kredilik boş yerim var alanım sosyal bana en basit 2 ve 1 kredilik ders söyler misiniz ama hangisi daha basitse
Re: yardım eder misiniz
bende sosyal bilimlerdeyim geçen dönem 2 kredi seçmeliye ihtiyacım vardı bilgisayar1 i seçtim
eğer bilgisayar biliyorsan önerebilirim bana gayet kolay geldi bilgisayarı iyi bildiğim için 95le geçtim hatta 100 alamadım diye üzülmüştüm
bu dönemde 1 kredilik seçmeli hakkım kaldı demokrasi ve insan haklarını seçtim umarım kolaydır
eğer bilgisayar biliyorsan önerebilirim bana gayet kolay geldi bilgisayarı iyi bildiğim için 95le geçtim hatta 100 alamadım diye üzülmüştüm
bu dönemde 1 kredilik seçmeli hakkım kaldı demokrasi ve insan haklarını seçtim umarım kolaydır
ALAN : SOSYAL BİLİMLER
TOPLAM DÖNEM : 8 AOL : 7
TOPLAM KREDİ : 168 ALAN KREDİ : 89
arkadaşın dediği gibi bilgisayar bilgin varsa seç acayip kolay. geçen sınavım bitti çıkartmamışlardı 1 saat dolmadığı için o arada bilgisayara bakıyım dedim o kadar kolayki resmen kredi alsınlar diye yapılmış bir ders.. ayrıca diğer arkadaş demokrasi seçtim demiş (: merak etme o derste basittir bi göz gezdir yeter..
teşekkür ederim umarım basittir geometri ve matematiğe ağırlık vermem gerekiyor en azından seçmeli ders kolay olsunkomikadam yazdı:arkadaşın dediği gibi bilgisayar bilgin varsa seç acayip kolay. geçen sınavım bitti çıkartmamışlardı 1 saat dolmadığı için o arada bilgisayara bakıyım dedim o kadar kolayki resmen kredi alsınlar diye yapılmış bir ders.. ayrıca diğer arkadaş demokrasi seçtim demiş (: merak etme o derste basittir bi göz gezdir yeter..
ALAN : SOSYAL BİLİMLER
Kardeş eğer zorunlu yabancı derslerinden sınava girmediysen onlardan birini seç, çünkü eninde sonunda mecbur girip ya muaf yada başarılı olmak zorundasın madem boşluk var doldur orayı...
coğrafya dersin varsa onları seç derim. çok kolay bence