Genel Kültür bölümünde okuyan arkadaşlar yardım
Genel Kültür bölümünde okuyan arkadaşlar yardım
Ben sosyale geçmiştim Türkçe-Matematikten toplam toplam kredim 106 alan kredim 54 olmuştu,her şey iyi gidiyordu bu eylül ayında mezun olurum diyordum ama kafama şu toplam dönem 10 takıldı ve ben derslerime tekrar baktım ve geçmiş olduğum alan deslerinden tekrar sınava girecek olduğumu ve alan derslerinin çok olduğunu farkettim....Yani mezuniyet kredisini toplamış olsam bile en az 1 defa alan derslerinden sınava girmiş olmam gerekior ve benim dönemim yetmiyor yani ben bu sene mezun olmak istiyorum... Genel Kültür bölümüne geçtim toplam kredim 106 oldu ortak kredim 58 ,şimdi bu bölümde mezuniyet kredisini tutturursam diğer alanlardaki gibi bütün derslerden 1 defa sınava zorunlu girmem gibi seçenek olacakmı yoksa krediyi toplayınca mezun olurmuyum hemen ???? Lütfen bilen arkadaşlar bana yardımcı olun...
Re: Genel Kültür bölümünde okuyan arkadaşlar yardım
Öbür sorunda da cevapladım, evet Genel Kültür bölümünde de tüm zorunlu derslere girmen ve muaf veya başarılı olman gerekir. Genel Kültürü Sosyal Bilimler bölümünden kolaylaştıran yanı ise zorunlu ders sayısının azalmasıdır.