LİSE 3 DEYİM VE ACIK LİSEYE GECİCEM
-
LİSE 3 DEYİM VE ACIK LİSEYE GECİCEM
BEN ŞÜAN LİSE 3 DE OKUYORUM AMA ACIK LİSEYE GECİCEM BENİM KAC KREDİM WAR BUNU NERDEN ÖGRENEBİLİRİM VE BİDE BEN YABANCİ DİLDEYDİM NORMAL LİSEDE ACIGA GECİP BASKA BÖLÜME GECSEM KAC KREDİM DÜŞER BUNLARİ BANA SÖYLEYEBİLİRMSİNZ ACİLEN UYKUM KACİYO KORKUYORM ACIKCASİ ACİK ÖGRETİMDEN LÜTFEN BİRAN ÖNCE CEVAP...
Re: LİSE 3 DEYİM VE ACIK LİSEYE GECİCEM
aslanbey 999, bu konuda tam bir bilgim yok ama sanırım önce okuldan tasdikname ile beraber not durumunun da yazılı olduğu birkaç belge alıp bunları halkeğitime götürüyorsun. Sana orada söylerler kaç kredin olduğunu, bölüm değiştirince durumunun ne olacağını. Sen önce halkeğitime bi git ve açık liseye geçmek için gereken belgeleri sor. Onlar seni yönlendireceklerdir zaten.
Hiç korkma bence. Benim de bir tanıdığım lise 2 yi bitirince geçti açık liseye ve şu an bir dersi kaldı mezun olabilmesi için. Bir yandan da üniversiteye hazırlanıyor.
Ben de çok tedirgindim başlamadan önce. Sırf bu korkularım ve tedirginliğim yüzünden ortaokuldan sonra uzunca bir süre eğitim hayatıma ara verdim. Ama Rabbime şükür şu an 3. dönem okuyorum açık lisede. Çok şükür herşey yolunda. Allah' ın izni ile mezun olabileceğimi düşünüyorum. Sana düşen bolca çalışmak. Çalışınca oluyor.
Hiç korkma bence. Benim de bir tanıdığım lise 2 yi bitirince geçti açık liseye ve şu an bir dersi kaldı mezun olabilmesi için. Bir yandan da üniversiteye hazırlanıyor.
Ben de çok tedirgindim başlamadan önce. Sırf bu korkularım ve tedirginliğim yüzünden ortaokuldan sonra uzunca bir süre eğitim hayatıma ara verdim. Ama Rabbime şükür şu an 3. dönem okuyorum açık lisede. Çok şükür herşey yolunda. Allah' ın izni ile mezun olabileceğimi düşünüyorum. Sana düşen bolca çalışmak. Çalışınca oluyor.