arkadaşlar herkese merhaba
ben lise 2 terkim ve açıktan bitirmek istiyorum pazartesi halk eğitim merkezine gidicem ama pek sabrım yok size sorayım dedim
öncelikle kayıt yaparsam normal lise gibi 2 sene mi okuyacam ( lise 2 ve 3ü)
ve netten baktım kayıt tarihi geçmiş sanırım ben seneye mi başlayacam okula ? bunun telafisi yok mudur?
lise 2 terkim yeni kayıt olmak istiyorum hiç bir bilgim yok
Re: lise 2 terkim yeni kayıt olmak istiyorum hiç bir bilgim
nerde kaldıysan ordan devam ediceksin öğrenimine evet kayıt tarihi geçti ama şubatta tekrar başlıyo kayıtlar o zaman kayıt olabilirsinözyılmaz yazdı:arkadaşlar herkese merhaba
ben lise 2 terkim ve açıktan bitirmek istiyorum pazartesi halk eğitim merkezine gidicem ama pek sabrım yok size sorayım dedim
öncelikle kayıt yaparsam normal lise gibi 2 sene mi okuyacam ( lise 2 ve 3ü)
ve netten baktım kayıt tarihi geçmiş sanırım ben seneye mi başlayacam okula ? bunun telafisi yok mudur?
yani şubatta bir daha kayıt var çok teşekkür ederim bir sene bekliyecem sanıyordum bende 1,5 senede biter o zaman okulum
Çalışırsan biter, kolay çalışana. Aynen senin gibi lise 2 den terk bir tanıdığım var. ilk başta ürkütücü geliyor nedense açık lise ama alışınca güzel.

bence kayıt olmayı beklemeden şimdiden belli başlı derslere çalışmaya başla,test falan çöz alt yapı olsun
Kitaplar internette var,geçmiş sınavlarda çıkmış test sorularıda var
matematik,fizik,geometri,kimya gibi şeylere şimdiden başlayıp kavrarsan büyük rahatlık olur

Kitaplar internette var,geçmiş sınavlarda çıkmış test sorularıda var
matematik,fizik,geometri,kimya gibi şeylere şimdiden başlayıp kavrarsan büyük rahatlık olur

aol'de okuduğu dönem:5
toplam kredi: 121 /alan kredisi:64
sosyal bilimler
toplam kredi: 121 /alan kredisi:64
sosyal bilimler