ben 8 dönemdir açıköğretimdeyim.alanım tm değiştirmek istiyorum fakat alan değiştirme diye bişey yok. ne yapmalıyım.
ayrıca Toplam Kredi:172 Alan Kredi:64 mezun olabilmem için zorunlu derslerdenmi ders seçmeliyim.cevaplara şimdiden teşekkürler
alan değiştirme yok
Re: alan değiştirme yok
Alan değiştirme butonunu kaldırmışlar, zamanı geçmiş kısaca. Ders seçerken de dediğin gibi zorunlu dersler kısmında yazanları seçmelisin.
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
-
peki ortak ders ile alan ders aynımı.yani ortak ders seçersem alan puanına yansırmı
Hayır ayrı şeyler. Zorunlu derslerde kaç dersin var bilmiyorum ama 30 kredilik ders seçme hakkının yarısını Ortak, yarısını Alan yazanlardan seçmeni öneririm...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
en onemlı zorunlu dersler bıtırmeden mezun olamazsın