AOBP Puanı

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
hakan70
Asistan

AOBP Puanı

Mesaj gönderen hakan70 » 02 Tem 2011, 22:26

arkadaşlar AOBP puanını nereden nasıl nezaman öğrenicez bu konu hakkında hiç bi bilgi yok.

bider yüzyüze eğitimi tamamladığım halde hala, kredibilgilerime girdiğimde Yüzyüze eğitimi tamamladımı kısmında HAYIR yazıyor. okul biteli 1 ay oldu neden hala böyle? (temmuz sınavlarına kaldım ama onun yüzyüze eğitimle alakası yoktur değilmi)

emrahk
Onursal Üye

Re: AOBP Puanı

Mesaj gönderen emrahk » 03 Tem 2011, 07:21

AOBP punlarını LYS'ler açıklanınca öğreneceğiz. Yüzyüze eğitiminse Temmuz sınavıyla alakası yok. Benim ve diğer herkesin de hala HAYIR yazıyor. Ne zaman evet olacak bekleyip göreceğiz...
En son emrahk tarafından 03 Tem 2011, 11:48 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
hakan70
Asistan

Mesaj gönderen hakan70 » 03 Tem 2011, 11:33

ben lysye girmedim. nerden bakabilirim

serenity
Doktor

Mesaj gönderen serenity » 03 Tem 2011, 11:38

bakamazsın lys ye girmediysen

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 03 Tem 2011, 11:42

LYS'ler açıklandığında öğrenebileceğiz derken, sadece YGS'ye girenlerin de o zaman yazacak. Herkes YGS - LYS hangisinden tercih yapacaksa AOBP ile birlikte toplam puanlarını sistemde görüp seçim yapacak. Dolayısıyla sende LYS'lerin açıklanmasını bekleyeceksin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
hakan70
Asistan

Mesaj gönderen hakan70 » 06 Tem 2011, 21:33

yaw arkadaşlar yüzyüze eğitimi tamamladığım halde hala, kredibilgilerime girdiğimde Yüzyüze eğitimi tamamladımı kısmında HAYIR yazıyor. Side de hala böylemi. bu konuda endişelerim var :S

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 07 Tem 2011, 08:26

Evet bende de hala ''HAYIR'' yazıyor. Bende sinir oldum. Biz hangi ara mezun konumuna geleceğiz Ağustosta mı? Diploma elimize ulaşması Kasımı bulur o zaman. Peki biz bile bu kadar geç diploma göreceksek, Temmuz sınavıyla mezun olanlara 2012'de mi diploma verecekler. Sorular sorular.... :twisted:

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
hakan70
Asistan

Mesaj gönderen hakan70 » 07 Tem 2011, 10:17

Temmuz sınavı ile mezun olacaklardan biride benim ve mail attım aol a yüzyüze eğitimi tamamlamama ramen neden hala hayır yazıyor yazdım söylenen cevap şuydu: okul bilgilerinizi bize gönderdiğinde durumunuz değişecektir okulunuz müdürü ile görüşün bize yüzyüze eğitimi tamamladığınıza dair yazı gelmelidir yoksa değişiklik yapılmamaktadır demişler. 2 hafta önce müdür yardımcısı bu hafta gönderiyoruz dedi tekrar gitcem bakalım...

simaymine
Acemi

Mesaj gönderen simaymine » 07 Tem 2011, 10:26

Arkadaşlar yüzyüze eğitim tamamlandı yazması için okulunuz açık ogretıme bı belge gonderıyor bunu gonderdıgınde 2 gun ıcınde evet oluyor. Size tavsıyem yuzyuze egıtım aldıgınız okula gıdıp tatıle cıkmadan onlar tabiri caizse yakalarına yapısın ve gondersınler ben bu yuzden bır yıl beklemek zorunda kaldım. Okul unutmusuz dedi sizinde madur olmanızı ıstemem.

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 07 Tem 2011, 11:09

Ben zaten bizim okulun belgeyi göndermediğine adım gibi eminim. Pazartesi okula gittim ama Açık Liseden sorumlu idareciyi bulamadım. Yine gideceğiz mecbur, yine bir sorumsuzluk artık diyecek söz yok...

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
hakan70
Asistan

Mesaj gönderen hakan70 » 08 Tem 2011, 13:27

benim sisteme geçmiş geçen pazartesi günü göndermişler, dün hayır yazıyordu bu gün evet olmuş

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön