evet aöl okumak biraz zor ve sıkıcı lakin önemli olan başarmak değilmi
ben bir konuda çok karamsarlığa düştüm her geçen gün bir kayıp ve kaybettiklermizi kazanmak için çok çaba sarfetmek gerek, ama ben sizlerin çabasını gördükçe yani benide çalışma konusunda dahada şevklednirdinz
bence azimli ve değişime açık. Karmaşa içinde yönelimini kaybetmeden ilerleyebilen, bi kafaya sahipsek ve öğrenme isteğimiz hep taze ise kazanmak ve ideallerimize ulaşmak yeter diye düşünüyrum
siz aöl öğrenci ve mezunlar evt kabiliyeti çok yüksek,isanlar olmasydınz
zoru başarmaya azmetmezdik azmetmezdiniz bence karamsarlığa her girdiğimizde buraya herkes içindeki ışıktan bir parça söz dağıtsın ve kardeşlerimizi bu konuda şevklendirsin ne dersiniz?alıntı da olabilir
bence hepinizn içinde kocaman bir ışık var umut ışığınız hiç sönmesin inş. ve ben derim ki
içimizdeki hazinelere ulaşıp kapıyı açabilmek için gerekli olan anahtara ulaşması da bizim gayretimize bağlı. ...
istiridyenin meselesi anlatmak istediğimi inşallah özetler
bizler ile kolayda başaranlar arasındaki fark çok büyük çoğumuzun şartları ve koşulları zamanında başarmayı engelledi
ve herşeye rağmen gayret eden eğitim sancısını çekenlee güzel bir örnek içinizdeki incileri işlemeniz dileği ile
Bir istiridye komşu istiridyeye dedi ki, “İçimde büyük bir sancı var. Ağır ve yuvarlak ve bana çok ıstırap veriyor.”
Ve öbür istiridye tepeden bakar bir hoşnutlukla yanıtladı, “Göğe ve denizlere şükürler olsun ki benim içimde hiç bir sancı yok. İçimde ve dışımda herşey iyi ve tamam.”
O sırada oradan geçmekte olan bir yengeç iki istiridyenin konuşmasını duydu ve ikinci istiridyeye dedi ki, “Evet, iyi ve tamamsın; ama komşunun taşıdığı sancı gerçekte son derece güzel bir inci.”