zorunlu derslerim
tarih 3
tarih 6
dil ve anlatım 8
türk edebiyatı 8
çağdaş türk ve dünya tarihi 1
çağdaş türk ve dünya tarihi 2
toplan kredi 179
alan derleri 116
dönem 10
bu günkü sınavları kontrol ettim türk edebiyatı 8 dil ve anlatım 8 tarih 6 yı geçmişim
toplam kredim 192 oldu ortak dersim yok ee ben şimdi mezunmuyum diğer alan derslerini geçmek zorundamıyım biri acil cevap versin de sevineyim benim bildiğim alan derslerinden bir kez sınava girmem gerekiyor
alan dersleri
Re: alan dersleri
Mezun olma için 3 şart var;
1) Zorunlu ders butonunda ''öğrencinin zorunlu dersi bulunmamaktadır'' yazmalı
2) Alan kredi en az 80 ve üzeri olmalı
3) Toplam kredi 192 ve üzeri olmalı.
Bu 3 şarın uyuyorsa mezunsun. Alan kredini 80'e tamamladıysan ve fazlalık alan dersi de varsa onları alman gerekmez. 80 kredi yeterlidir...
1) Zorunlu ders butonunda ''öğrencinin zorunlu dersi bulunmamaktadır'' yazmalı
2) Alan kredi en az 80 ve üzeri olmalı
3) Toplam kredi 192 ve üzeri olmalı.
Bu 3 şarın uyuyorsa mezunsun. Alan kredini 80'e tamamladıysan ve fazlalık alan dersi de varsa onları alman gerekmez. 80 kredi yeterlidir...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Re: alan dersleri
bu ek sınavla birlikte
toplam kredim 192
alan kredim 126
dönemim 10
oldu tüm ortak derslerimi verdim yada muaf oldum hepsini temizledim tüm alan derslerimden sınava girdim tek kafamı kurcalayan arta kalan o alan dersleridi vermemmi gerek yoksa bir kere sınava girmem yeterlimi diye tedirgin oldum . o zaman mezunum
çok teşekkür ederim
toplam kredim 192
alan kredim 126
dönemim 10
oldu tüm ortak derslerimi verdim yada muaf oldum hepsini temizledim tüm alan derslerimden sınava girdim tek kafamı kurcalayan arta kalan o alan dersleridi vermemmi gerek yoksa bir kere sınava girmem yeterlimi diye tedirgin oldum . o zaman mezunum