maol ile ilgili
maol ile ilgili
ben bu sene kaydımı açık liseden açık meslek lisesi bilişim teknolojileri bölümüne yaptıracam.şaun kredim 140 toplam dönemimse 7 dir.kaç sene meslek lisesinde yüzyüze eğitim göreceğim.bölümü aynı olan lütfen bu konuda beni bilgilendirsin.
Re: maol ile ilgili
eğer maöle geçersen 3 sene yüzyüze eğtim görmen gerekir.ama geçmessen önümüzdeki sene mezun olailirygs&lys sınavlarına girebilirsin.hintli yazdı:ben bu sene kaydımı açık liseden açık meslek lisesi bilişim teknolojileri bölümüne yaptıracam.şaun kredim 140 toplam dönemimse 7 dir.kaç sene meslek lisesinde yüzyüze eğitim göreceğim.bölümü aynı olan lütfen bu konuda beni bilgilendirsin.
Re: maol ile ilgili
teşekkürler beni bilgilendirdiğiniz içingülbeyaz yazdı:eğer maöle geçersen 3 sene yüzyüze eğtim görmen gerekir.ama geçmessen önümüzdeki sene mezun olailirygs&lys sınavlarına girebilirsin.hintli yazdı:ben bu sene kaydımı açık liseden açık meslek lisesi bilişim teknolojileri bölümüne yaptıracam.şaun kredim 140 toplam dönemimse 7 dir.kaç sene meslek lisesinde yüzyüze eğitim göreceğim.bölümü aynı olan lütfen bu konuda beni bilgilendirsin.