maol ile ilgili

Her Konuda Tartışabilirsiniz
hintli

maol ile ilgili

Mesaj gönderen hintli » 23 Eyl 2011, 15:30

ben bu sene kaydımı açık liseden açık meslek lisesi bilişim teknolojileri bölümüne yaptıracam.şaun kredim 140 toplam dönemimse 7 dir.kaç sene meslek lisesinde yüzyüze eğitim göreceğim.bölümü aynı olan lütfen bu konuda beni bilgilendirsin.

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Re: maol ile ilgili

Mesaj gönderen gülbeyaz » 23 Eyl 2011, 15:35

hintli yazdı:ben bu sene kaydımı açık liseden açık meslek lisesi bilişim teknolojileri bölümüne yaptıracam.şaun kredim 140 toplam dönemimse 7 dir.kaç sene meslek lisesinde yüzyüze eğitim göreceğim.bölümü aynı olan lütfen bu konuda beni bilgilendirsin.
eğer maöle geçersen 3 sene yüzyüze eğtim görmen gerekir.ama geçmessen önümüzdeki sene mezun olailirygs&lys sınavlarına girebilirsin.

hintli

Re: maol ile ilgili

Mesaj gönderen hintli » 23 Eyl 2011, 15:42

gülbeyaz yazdı:
hintli yazdı:ben bu sene kaydımı açık liseden açık meslek lisesi bilişim teknolojileri bölümüne yaptıracam.şaun kredim 140 toplam dönemimse 7 dir.kaç sene meslek lisesinde yüzyüze eğitim göreceğim.bölümü aynı olan lütfen bu konuda beni bilgilendirsin.
eğer maöle geçersen 3 sene yüzyüze eğtim görmen gerekir.ama geçmessen önümüzdeki sene mezun olailirygs&lys sınavlarına girebilirsin.
teşekkürler beni bilgilendirdiğiniz için

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön