YGS de matematiksiz bilgisayar programcılığı olur mu?

Her Konuda Tartışabilirsiniz
cedric
Doktor

YGS de matematiksiz bilgisayar programcılığı olur mu?

Mesaj gönderen cedric » 29 Eyl 2011, 10:48

Arkadaşlar başınızı ağrıtıyorum ama bir sorum olacak. benim için çok önemli lütfen kusura bakmayın. alanım sözel matematik hiç yapamıyorum. türkçe ve coğrafyada çok iyiyim. tarih ve felsefe orta. hedefim öncelik önlisans bilgisayar programcılığı .Türkçe - Matematik alanında olan bilgisayar programcılığı puanım yetse bile testlerde sadece sözel testleri yapsam bu bölümü kazanma şansım olur mu veya YGS de yine sadece sözel testleri yaparak sözel önlisans veya lisans bölümlerini kazanabilirmiyim? :roll:

byMRZ
Uzman Doktor

Re: YGS de matematiksiz bilgisayar programcılığı olur mu?

Mesaj gönderen byMRZ » 29 Eyl 2011, 10:54

zannetmem cunku o tm den yada mfden alıyo sozelın bolumlerı cok kısıtlı zaten

hyilmaz
Yardımcı Asistan

Re: YGS de matematiksiz bilgisayar programcılığı olur mu?

Mesaj gönderen hyilmaz » 29 Eyl 2011, 11:16

cedric yazdı:Arkadaşlar başınızı ağrıtıyorum ama bir sorum olacak. benim için çok önemli lütfen kusura bakmayın. alanım sözel matematik hiç yapamıyorum. türkçe ve coğrafyada çok iyiyim. tarih ve felsefe orta. hedefim öncelik önlisans bilgisayar programcılığı .Türkçe - Matematik alanında olan bilgisayar programcılığı puanım yetse bile testlerde sadece sözel testleri yapsam bu bölümü kazanma şansım olur mu veya YGS de yine sadece sözel testleri yaparak sözel önlisans veya lisans bölümlerini kazanabilirmiyim? :roll:

Türkçe Matematik alanında bilgisayar programcılıgı var mı? Ben MF-4'den girilen bilgisayar mühendisliği dışında 4 yıllık programcılık diye bir bölüm bilmiyorum.. Senin dediğin 2 yıllık Computer Science falan olmasın?

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön