Yeni kayıt dekontuyla kayıt yenileme ?

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Ravza
Acemi

Yeni kayıt dekontuyla kayıt yenileme ?

Mesaj gönderen Ravza » 30 Eyl 2011, 08:33

Ben Mesleki Açık Öğretim lisesinden Açık öğretim lisesine geçmek için yeni kayıt döneminde bankaya parayı yatırdım.. ANkaraya yolladm ve geçişim gerçekleşti..
Şimdi kayıt yenilemem lazım.. Ankaraya yolladığım yeni kayıt dekontun fotokobisini çekmiştim.. Kayıt yenilemeyi o dekontla yapabilirmiyim..? Yoksa tekrar bankaya gidip kayıt yenileme parasımı yatırmalıyım.. ?

'Matematik' Sev Beni, Seveyim Seni, Sevsin Bizi YGS, Gelsin Üniversite :)

emrahk
Onursal Üye

Re: Yeni kayıt dekontuyla kayıt yenileme ?

Mesaj gönderen emrahk » 30 Eyl 2011, 10:37

Geçiş başvrun kabul edildiyse neden kayıt yenilemen gerekiyor anlamadım. Şu an öğrencilik durumun ''aktif'' görünüyor da ders mi seçemiyorsun?
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Ravza
Acemi

Mesaj gönderen Ravza » 30 Eyl 2011, 10:58

emrahk yazdı:Geçiş başvrun kabul edildiyse neden kayıt yenilemen gerekiyor anlamadım. Şu an öğrencilik durumun ''aktif'' görünüyor da ders mi seçemiyorsun?
Evet ders seçemiyorm..

Genel bilgilerimde :
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Kayıt Tipi : ]KAYIT YENİLEME
böyle yazıyor

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 30 Eyl 2011, 11:15

Mantıken saçma bir durum, sen çağrı merkezine sor, sonuçta para yatırdığıniçin aynı zamanda kayıtta yenilemiş olman gerekli. Eğer kayıt yenilemen gerekiyorsa da yenile, sadakan olsun bu para da MEB'e. Yeni okulun hayırlı olsun bu arada...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Ravza
Acemi

Mesaj gönderen Ravza » 30 Eyl 2011, 16:13

emrahk yazdı:Mantıken saçma bir durum, sen çağrı merkezine sor, sonuçta para yatırdığıniçin aynı zamanda kayıtta yenilemiş olman gerekli. Eğer kayıt yenilemen gerekiyorsa da yenile, sadakan olsun bu para da MEB'e. Yeni okulun hayırlı olsun bu arada...
Geçiş yapan birine sordum kayıt yenilemiş..
Ben de bugün kayıt yenileme yaptm..
Dediğin gibi sadakam olsun :)

Sağol ankaraya yolladm geçişimi yaptılar sağolsunlar :)

Şimdi Genel Kültür bölümündeym..
Üniversite düşündüğüm için Sosyal Bilimlere mi geçmeliyim ?

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 30 Eyl 2011, 16:18

Hayır geçmene gerek yok. Sosyal Bilimler ve Genel Kültür aynı statüde ve üniversite sınavında en ufak bir farkı yok. Daha kolay mezun olmak için Genel Kültür'de kalmanı tavsiye ederim, başarılar...

Mustafa Kemal Atatürk

Ravza
Acemi

Mesaj gönderen Ravza » 30 Eyl 2011, 16:20

emrahk yazdı:Hayır geçmene gerek yok. Sosyal Bilimler ve Genel Kültür aynı statüde ve üniversite sınavında en ufak bir farkı yok. Daha kolay mezun olmak için Genel Kültür'de kalmanı tavsiye ederim, başarılar...
Tamam sağol :wink:

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön