staj devresi
staj devresi
Arkadaslar ben meslek lisesi öğrencisiyim ve staj devresindeyim şimdi benim sorum olcak ben dün yani cuma günü staj işlemlerimi halletmeye gidicektim neyse gittim ön sözleşmeyi verdim hocayla sözlü tartışmaya gittik neden son gune bırakıyorsun falan neyse ondan sonra ön sözleşmeyi verdim sonra staj defteri verdi al doldur neyse ben şirketin kaşesi ve imzası için iş yeriney gittim avcılardan beylikdüzüne doldurdum 17:30 da okula geldim hoca odasında yoktu.ve son gün oldugu için giriş yapmadı.şimdi hoca ön sözleşmeden benim sigorta girişimi yapmışmıdır yada pazartesi yapabilirmi veya hiçbiri olmadı dilekçe yazıp yollasam olurmu veya bir iş yeri sigortamıı ödese olurmu acil yardımınıza ihtiyacım var.
Re: staj devresi
Merak etme istediği zaman sigortanı başlatır, geç kalmamışsındır. Pazartesi git halleder. (Tabi hocayla tartışmanız çok hararetli olduysa gıcıklık yapmasın sonra.
) Bu arada şunu unutma staj sigortası hikayedir, sadece iş yerinde geçireceğin olası bir kazada tedavi masrafların için geçerlidir. Yani genel sağlık sigortası bile değildir, örneğin grip olduğun zaman bile bu sigortan ile doktora gidemezsin. Emeklilik sigortasıyla da alakası yoktur...

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk