geometri 1 ve 2 kitaplarını aynı anda mı seçmeliyim sizce?

Her Konuda Tartışabilirsiniz
dolma
Yardımcı Uzman

geometri 1 ve 2 kitaplarını aynı anda mı seçmeliyim sizce?

Mesaj gönderen dolma » 05 Eki 2011, 11:45

arkadaşlar dönemim 6. kararsız kaldım geometri 1-2 kitapları aynı ama üniteler farklı biliyorum sizce ikisinide mi seçmeliyim ?

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Re: geometri 1 ve 2 kitaplarını aynı anda mı seçmeliyim sizc

Mesaj gönderen kripton » 05 Eki 2011, 12:02

Arkadaşım bunu sen bilirsin. Eğer ikisini birden çalışırım beni zorlamaz diyorsan aynı anda seçebilirsin ve zamandan kazanmış olursun(dönem olarak) Ama ben mesela mat-1 den geçene kadar mat-2 seçmedim neden :?: Çünkü kendimden eminim ikisini birden yapamam, zorlanırım, vaktimi çok alır vs... ama benim o zaman dönemim bu kadar ileri değildi.

Yani, diğer seçeceğin derslerin durumuna göre ve kendi kapasitene göre yapacaksın bu ayarlamayı. Kolay gelsin
Resim

Kullanıcı avatarı
dark_angel
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen dark_angel » 05 Eki 2011, 12:10

ben ikisinide seçtim.çünkü geometri 1 ve 2 çok kolay yapabilirsin bence.en azından birinden mutluka geçersin.sen yine bi göz at konularına,sana zor geliyorsa birini seçersin.

dolma
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen dolma » 05 Eki 2011, 13:24

ikisinide seçmeye karar verdim 8. dönemde mezun olmak istiyorum alttan bitek ingilizce 5 var ingilizce ve geometri zor gelebilir diye düşündüm ama istedikten sonra yapabilirim ve istiyorum sağolun :mrgreen:

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 05 Eki 2011, 14:08

Geomtri 1-2 (istisnalar hariç) birçoğumuz için AÖL'nin en zor dersleridir. Dolayısıyla çoğumuz muaf olarak kurtuluruz bunlardan. Bu dersi geçemeyeceğini düşünen AÖL'ye yeni yazılanlara ve ders seçenlere tavsiyem, bu iki dersi aynı anda seçin ve 3 dönemde geçemezseniz muaf olun. Yoksa birini seçersiniz, öteki kalır muaf olayım derken yıllar uzar...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön