dönem 12 ve Askerlik tecili hakkında sorum var

Her Konuda Tartışabilirsiniz
samettektas

dönem 12 ve Askerlik tecili hakkında sorum var

Mesaj gönderen samettektas » 11 Eki 2011, 09:12

Merhaba arkadaşlar. Ticaret meslek lisesinde açık lise okuyorum. Okula gittim okulda son dönemim açık lisede de kredim çok az kalmış fakat öğretmen tecil ettiremezsin belge veremeyiz dedi. Daha öncede geçen senede aynı şeyi dedi fakat ısrar edince vermişti askere gitmem için kayıtları zorluyor herşeyi zora koşuyor. Aşağıda ki durumda askerliğimi tecil ettirebilirmiyim :S 12 dönem dedi fakat aşağıda 12 dönem yazıyor dahil mi? Lütfen yardımcı olun
Resim

emrahk
Onursal Üye

Re: dönem 12 ve Askerlik tecili hakkında sorum var

Mesaj gönderen emrahk » 12 Eki 2011, 08:57

Aslında tecil için evet 12. döneme kadar hak var. Ama 12. dönem dahil buna, dolayısıyla müdür kağıdı vermeliydi. Şöyle düşünmüş olabilir, sen ilk dönem 12. dönem olarak kağıdı alsan da 2. dönem 13. dönemin olacağı için hakkını zaten kaybedeceksin bunu düşünmüştür. En iyisi;

aleogitim@meb.vog.tr adresine durumunu ayrıntılı olarak açıklayan sorunu, TC kimlik no ve öğrenci numaranı da ekleyerek sor kesin cevap gelecektir...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön