Dönemsiz mezun olma
Dönemsiz mezun olma
Arkadaslar açık meslek lisesini yarı dönem okuyarak yani ilk dönem kacırdık ikinci dönem devam edildi gibi vs. böyle mezun olabilirmiyiz. ilk dönemi kacırdım 2.dönem + stajlar filan hepsini yaptım ancak mezun olmak çin bi 10 puana daha ihtiyacım var ilk sınavlarda bunu karsılarım diye düsünüyorum.ancak kayıt yenilesemde mecburen ilk dönemi görmek zorundamıyım.sadece sınav kaldı bi 10 puan lazım. Ögrenim dönemide bitti tek sorun 12 sınıf ilk dönemi kacırmam
Re: Dönemsiz mezun olma
Bugün son gün ve mesai bitimine az kaldı. Eğer acele edersen bankaya para yatırıp kayıt yenilersin. Soruna gelince ikinci dönemde kayıt yenileyip, sınava girer ve kültür kredini tamalayabilirsin. Tabi yüzyüze eğitiminde bitmiş olmalı mezun olman için...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
1. dönem kayıt yenileme 21 Ekim'e kadar uzatılmış...emrahk yazdı:Bugün son gün ve mesai bitimine az kaldı. Eğer acele edersen bankaya para yatırıp kayıt yenilersin. Soruna gelince ikinci dönemde kayıt yenileyip, sınava girer ve kültür kredini tamalayabilirsin. Tabi yüzyüze eğitiminde bitmiş olmalı mezun olman için...

Kanadının altına sığınacak bir kuş arayan eskimiş saçak gibiyim sensiz,
Ya da bütün balinaların kıyıya vurup intihar ettiği bir deniz...
emrahk yazdı:Bugün son gün ve mesai bitimine az kaldı. Eğer acele edersen bankaya para yatırıp kayıt yenilersin. Soruna gelince ikinci dönemde kayıt yenileyip, sınava girer ve kültür kredini tamalayabilirsin. Tabi yüzyüze eğitiminde bitmiş olmalı mezun olman için...
yetiştim ve kaydımı yeniledim 175 kredim var zaten 190 üstü mezun olabiliyormus ortak dersler sorun cıkarmaz heralde 2 kere üst üste sınavdan gecemeyince muaf olunuyodu sanırım
ilhan21 yazdı:emrahk yazdı:Bugün son gün ve mesai bitimine az kaldı. Eğer acele edersen bankaya para yatırıp kayıt yenilersin. Soruna gelince ikinci dönemde kayıt yenileyip, sınava girer ve kültür kredini tamalayabilirsin. Tabi yüzyüze eğitiminde bitmiş olmalı mezun olman için...
yetiştim ve kaydımı yeniledim 175 kredim var zaten 190 üstü mezun olabiliyormus ortak dersler sorun cıkarmaz heralde 2 kere üst üste sınavdan gecemeyince muaf olunuyodu sanırım
O söylediğin düz AÖL için geçerli sen meslek lisesi okuduğun için 240 kredi ile mezun olacaksın.
Kültür dersi kredin 110, alan (meslek) kredin 130 olmalı,
şimdi öğrenci girişinde zorunlu dersler kısmına bak ve orada kaç ders kaldıysa hepsini mezun olmak için eritmen gerektiğini söyleyeyim. Ders seçiminde orda yazanları seç ve sınava girip geçmeye çalış...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
emrahk yazdı:ilhan21 yazdı:emrahk yazdı:Bugün son gün ve mesai bitimine az kaldı. Eğer acele edersen bankaya para yatırıp kayıt yenilersin. Soruna gelince ikinci dönemde kayıt yenileyip, sınava girer ve kültür kredini tamalayabilirsin. Tabi yüzyüze eğitiminde bitmiş olmalı mezun olman için...
O söylediğin düz AÖL için geçerli sen meslek lisesi okuduğun için 240 kredi ile mezun olacaksın.
Kültür dersi kredin 110, alan (meslek) kredin 130 olmalı,
şimdi öğrenci girişinde zorunlu dersler kısmına bak ve orada kaç ders kaldıysa hepsini mezun olmak için eritmen gerektiğini söyleyeyim. Ders seçiminde orda yazanları seç ve sınava girip geçmeye çalış...
ben onu bilmiyorudum zorunlu dersler kısmında 11 tane ders var ve çogu edebiyat ve dil ve anlatımda var edebiyatı veririm ancak fizik var 1ve2 onlardan 3. giricem sınava muaf olucam gecemezsem 4 yıllık sistemdeyim ve
Toplam Kredi:175
Alan Kredi:73
sadece yarım dönemim kaldı ve şubatta yüz yüze egitimim bitiyor. ilk sınavlarda mezun olma sansım düşük gibi mayıstaki sınavlarada girmem icab edicek. Üniversiteye geçiş nasıl olcak direkt geçişte kalktı üniversiteyede acık ögretimden devam edicem sanırım suan durum o