Bugün taa uzakta olan x lisesine gittim. Girişte oturan öğrenciye açık lise kitapları nerede diye sordum. Hangisi dedi. İngilizce-6 dedim. Yok dedi.
Kesinlikle tatmin olmadım. Yetkililer bazı şeylerden bihaberken bu öğrencinin bilmemesi normaldir. Ben de kitapların olduğu yeri göstermesini rica ettim. Beraber indik. İngilizce 6 yok burada dedi. En sonda ingilizce 11 ve 12 kitaplarını gördüm.
Öğrenci:
- Bunlar açıkl lise kitapları değil dedi. Evet kitaplar ( 11 ve 12 ) bildiğimiz örgün eğitimin ingilizce kitapları. Ben 11 i aldım ve öğrenciye internetten konularını kontrol edeceğimi uymazsa getireceğimi vs.. söyledim ve kitaplarımı aldım çok şükür

Kitaplarda hiç türkçe kelime yok ve diğer açık lise ingilizce ( 1-2-3-4-5 ) kitaplarından farklı. Bakalım nasıl olacak.
Bir de şöyle bir mesele kafama takılmıştı eve gelirken:
Ben ing-11 kitabını aldım. Bir de ing-12 var ( ing-12 lise 4 demek bu da 7. ve 8. dönem bu kitaba çalışacam demek ) Ben 6. dönemdeyim. Yani bu dönem lise 3 ü bitiriyorum. Eeee o zaman bu kitabın ( ing-11 ) başından sorumlu olmamam gerekiyor ama ben geçen dönem ( 5. dönem ) bildiğin açık lise ingilizce-5 kitabını gördüm.
Neyse eve gelip şu linkten http://egitek.meb.gov.tr/aok/Aok_Kitapl ... ce_6_c.htm konuları kontrol ettim ve yuppi kitabın ilk 8 ünitesinden sorumlu değilim. Sorumlu olduklarım 9-10-11-12-13-14-15 ve 16. üniteler.
Bu bilgilere ihtiyacı olan varsa paylaşayım dedim. Ayrıca ingilizce-11 ve ingilizce-12 kitapları ( yani 6.7.8. dönem için ) iki tane. Alırken buna dikkat edin. Biri COURSE BOOK biri WORK BOOK