emrah hocam bi bakarmısınz

Her Konuda Tartışabilirsiniz
çağrı
Uzman

emrah hocam bi bakarmısınz

Mesaj gönderen çağrı » 24 Eki 2011, 13:20

emrah hocam sizin bılgılerıne guvenıyorum siz mezunsunz ve muafamı çevırsek yoksa geçme notuylamı bilmiyorum

kimya ve ingilizcenin kredisi düşük gelmemesi adına muafa çevirmek daha akılıca deilmidir

çağrı
Uzman

Re: emrah hocam bi bakarmısınz

Mesaj gönderen çağrı » 24 Eki 2011, 13:30

neyse ben buldum cevabını gerek kalmadı inş

başarılar dilerim umarım ıyı bı coğ. hocası olursunz

ve en yakın zamnda yengemızlede guzel bı hayat kurarsınz

yalnız yardımlarınız eksık etmeyın abi

formda herzamn lazımsınz

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 24 Eki 2011, 13:34

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Çağrı çok sağol temennilerin için. Bu terör ve deprem olaylarından sonra inan forumda yazıları bile okumak içimden gelmiyordu. Bu çok güzel oldu benim için, teşekkür ederim. İnşallah sende istediğin gibi bir hayat yaşarsın... :wink:

Tabi ki 45'le geçmektense, onun yerine 100 alacağın kolay bir seçmeli ders daha evladır. Ama sırf bunun için de, 3 kere o dersleri seçip, bilerek kalmak pek mantıklı değil. Bunun yerine o derslerden 45-50 gibi ders alarak geçsen bile, diğer başarılı olacağın dersleri en yüksek notlarla geçmek daha uygun olur...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Mesaj gönderen gülbeyaz » 24 Eki 2011, 19:40

ne ne yengesi :) off altı üstü on gün takılmadım foruma neler olmuş böyle ya :))))))))

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 24 Eki 2011, 19:56

Ooo Gülbeyaz, seni tekrar görmek ne kadar güzel.. :wink:

Yenge meslesi yeni değil, uzun zaman önce bir kere yazmıştım forumda, 4 seneden fazladır devam ediyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 25 Eki 2011, 18:43

Birgün emrahk karşımıza biryerlerde coğrafya öğretmeni olarak çıkarmı ki. Ya da gülbeyaz. Gerçi tanırmıyız o da var ama. İnşallah iyi birer öğretmen olurlar. ( Aklıma ortaokuldaki coğrafya öğretmenim geldi bir an. Çok severdim o öğretmenimi tabi coğrafya dersini de. Hala hatırımdadır ismi ve soy ismi ) Sizleri de öğrencileriniz hatırlar inşallah güzel bir şekilde.
Resim

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 26 Eki 2011, 07:52

kripton yazdı:Birgün emrahk karşımıza biryerlerde coğrafya öğretmeni olarak çıkarmı ki. Ya da gülbeyaz. Gerçi tanırmıyız o da var ama. İnşallah iyi birer öğretmen olurlar. ( Aklıma ortaokuldaki coğrafya öğretmenim geldi bir an. Çok severdim o öğretmenimi tabi coğrafya dersini de. Hala hatırımdadır ismi ve soy ismi ) Sizleri de öğrencileriniz hatırlar inşallah güzel bir şekilde.

:wink: :wink: :wink: :wink:

Her zaman ki gibi, pozitif düşüncelerin için teşekkürler Kripton. Sen de bir ömür boyu tüm ideallerini gerçekleştirirsin inşallah... :wink:

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 26 Eki 2011, 08:39

İnşallah bu forumdaki herkes hayal ettiğinden daha da güzel yerlere gelir.
Resim

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 26 Eki 2011, 08:42

kripton yazdı:İnşallah bu forumdaki herkes hayal ettiğinden daha da güzel yerlere gelir.

Amin Allah razı olsun kripton,hepimiz için hayırlısı olsun...
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.

Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.

Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!

Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!

Ya insana gül ver yada gülüver.

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 26 Eki 2011, 08:46

İnşallah arkadaşalar, bu forumdaki tüm arkadaşlar her şeyin en güzelini hakediyor...

Mustafa Kemal Atatürk

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön