emrah hocam bi bakarmısınz
emrah hocam bi bakarmısınz
emrah hocam sizin bılgılerıne guvenıyorum siz mezunsunz ve muafamı çevırsek yoksa geçme notuylamı bilmiyorum
kimya ve ingilizcenin kredisi düşük gelmemesi adına muafa çevirmek daha akılıca deilmidir
kimya ve ingilizcenin kredisi düşük gelmemesi adına muafa çevirmek daha akılıca deilmidir
Re: emrah hocam bi bakarmısınz
neyse ben buldum cevabını gerek kalmadı inş
başarılar dilerim umarım ıyı bı coğ. hocası olursunz
ve en yakın zamnda yengemızlede guzel bı hayat kurarsınz
yalnız yardımlarınız eksık etmeyın abi
formda herzamn lazımsınz
başarılar dilerim umarım ıyı bı coğ. hocası olursunz
ve en yakın zamnda yengemızlede guzel bı hayat kurarsınz
yalnız yardımlarınız eksık etmeyın abi
formda herzamn lazımsınz

Çağrı çok sağol temennilerin için. Bu terör ve deprem olaylarından sonra inan forumda yazıları bile okumak içimden gelmiyordu. Bu çok güzel oldu benim için, teşekkür ederim. İnşallah sende istediğin gibi bir hayat yaşarsın...

Tabi ki 45'le geçmektense, onun yerine 100 alacağın kolay bir seçmeli ders daha evladır. Ama sırf bunun için de, 3 kere o dersleri seçip, bilerek kalmak pek mantıklı değil. Bunun yerine o derslerden 45-50 gibi ders alarak geçsen bile, diğer başarılı olacağın dersleri en yüksek notlarla geçmek daha uygun olur...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
ne ne yengesi
off altı üstü on gün takılmadım foruma neler olmuş böyle ya
)))))))

Ooo Gülbeyaz, seni tekrar görmek ne kadar güzel..
Yenge meslesi yeni değil, uzun zaman önce bir kere yazmıştım forumda, 4 seneden fazladır devam ediyor...

Yenge meslesi yeni değil, uzun zaman önce bir kere yazmıştım forumda, 4 seneden fazladır devam ediyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Birgün emrahk karşımıza biryerlerde coğrafya öğretmeni olarak çıkarmı ki. Ya da gülbeyaz. Gerçi tanırmıyız o da var ama. İnşallah iyi birer öğretmen olurlar. ( Aklıma ortaokuldaki coğrafya öğretmenim geldi bir an. Çok severdim o öğretmenimi tabi coğrafya dersini de. Hala hatırımdadır ismi ve soy ismi ) Sizleri de öğrencileriniz hatırlar inşallah güzel bir şekilde.

kripton yazdı:Birgün emrahk karşımıza biryerlerde coğrafya öğretmeni olarak çıkarmı ki. Ya da gülbeyaz. Gerçi tanırmıyız o da var ama. İnşallah iyi birer öğretmen olurlar. ( Aklıma ortaokuldaki coğrafya öğretmenim geldi bir an. Çok severdim o öğretmenimi tabi coğrafya dersini de. Hala hatırımdadır ismi ve soy ismi ) Sizleri de öğrencileriniz hatırlar inşallah güzel bir şekilde.

Her zaman ki gibi, pozitif düşüncelerin için teşekkürler Kripton. Sen de bir ömür boyu tüm ideallerini gerçekleştirirsin inşallah...

Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
İnşallah bu forumdaki herkes hayal ettiğinden daha da güzel yerlere gelir.

- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
kripton yazdı:İnşallah bu forumdaki herkes hayal ettiğinden daha da güzel yerlere gelir.
Amin Allah razı olsun kripton,hepimiz için hayırlısı olsun...
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
İnşallah arkadaşalar, bu forumdaki tüm arkadaşlar her şeyin en güzelini hakediyor...
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk