Halk Eğitim Merkezleri ile ilgili anket...

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Yns
Uzman

Halk Eğitim Merkezleri ile ilgili anket...

Mesaj gönderen Yns » 26 Eki 2011, 13:27

Selam arkadaşlar.

AOL anasayfadan öğrenci girişine tıklandığında bir anket geliyor.Örgün liseler ve halk eğitim merkezleri arasında mukayese yapmak için.Sonuçları yakında açıklanır gerçi ama bu konudaki yorumları merak ediyorum.

Oturduğum mahalledeki örgün lise hakkında konuşmak gerekirse, forumdan tanıştığım bir arkadaşımla, ona öğrenci kimliği çıkarttırmak için beraber gittik.Görevli müdür yardımcısı.Bizi samimi buldu biraz anlattı.Sistem hakkında çok çok az ve eksik bilgiye sahip olmasını bir kenara bırakıyorum.Kendisinin sağ el parmakları yok.Önünde 30 cm yüksekliğinde yeni kayıt AOL dosyaları yığılıydı.Bir tek bu işle ilgileniyorsunuz sanırım dedim.Olur mu öyle şey dedi okulun idari işleri, okulun kendi öğrencilerinin işlerine de bakıyorum ayrıca derslere de giriyorum dedi.Çok bezgin bir haldeydi.Dosyaları artık eve götürüp sisteme giriyorum , ve ben bu işin altında kaldım dedi.Bir de tek eliyle giriyor sisteme.Ben ankette Halk Eğitim Merkezlerinin bu konuda daha iyi olduklarını işaretledim. Sizin bu konuda görüşleriniz nedir...?

Resim

Kanadının altına sığınacak bir kuş arayan eskimiş saçak gibiyim sensiz,
Ya da bütün balinaların kıyıya vurup intihar ettiği bir deniz...

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Re: Halk Eğitim Merkezleri ile ilgili anket...

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 26 Eki 2011, 13:33

Evet okul müdür yardımcıları bu iş sayesinde "perişan" durumdalar.Ama oraya gidince tek bir kişinin bizimle ilgilenmesi yani tek bir ağızdan kesin bir bilgi edinmek biz öğrenciler açısından faydalı oldu diye düşünüyorum. Bizim okulun müdür yardımcısı gayet bilgiliydi konuya hakimdi, herkesle tek tek ilgilenip yardımcı oluyordu ama adam kafayı sıyıracak bir haldeydi...Yani o insanlar için gayet yıpratıcı bir durum söz konusu,kendi açımdan baktığımda , halk eğitim merkezlerinde bir çok sorun ve can sıkıntısı yaşıyordum burada onların hiç biri olmadı...
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.

Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.

Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!

Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!

Ya insana gül ver yada gülüver.

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Mesaj gönderen gülbeyaz » 26 Eki 2011, 19:29

bizim burdaki okulda müdür yardımcısı yapmıyor bir oda var ve üstünde sadece memur yazıyor bir genç abla yapıyor işlemleri ve o kdar hızlı ve bilgiliydiki şansıma son dönemime denk geldi.

saddamhuseyin
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen saddamhuseyin » 27 Eki 2011, 09:05

acik ogretimdeki hocalar cok saygili ve ilgili gercekten.

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön