öğrenci kimliği
öğrenci kimliği
ben yeni kayıt yaptırdım fakat şehir dışında olduğum için öğrenci kimliğimi almaya gitmedim bu hafta içi falan gidersem alabilrimiyim yoksa belirli bi tarihi varmı ? netten derslerimi seçtim ama ben kitap almaya gittiğimde kitap bitmişti ve netten çalışıyorum kitap almadığım için bi sorun olurmu ?
Re: öğrenci kimliği
Öğrenci kimliğini iztediğin zaman gidip alabilirsin. İnternet üzerinden ders çalışıyorsan da bir sorun olmaz, çünkü ders kitaplarıyla, interneteki dersler aynı...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
-
- Acemi
öğrenci kimliği nerden alınacak..
öğrenci kimliğini kayıt yaptırdığın yer veriyor ve belirli bir süresi yok. Ama bazen o yılın bandrolü kalmayabiliyor. O yüzden ne kadar çabuk alırsan o kadar iyi.senininternetin yazdı:öğrenci kimliği nerden alınacak..
"İnsanlık da Nasip, Kısmet..."
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ- 4 YILLIK (ALAN YOK)
MEZUN- MEZUNİYET TARİHİ: 14/09/2015
DÖNEM: 10 KREDİ: 196
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ- YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (LİSANS-4YILLIK)
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ- 4 YILLIK (ALAN YOK)
MEZUN- MEZUNİYET TARİHİ: 14/09/2015
DÖNEM: 10 KREDİ: 196
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ- YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (LİSANS-4YILLIK)