Bandrol
Bandrol
Geçen halkeğitime gittim bandrol için gelmediğini söylediler ve liseye gittim. HAlkeğitimde kimliğe bandrolü yapıştırıp gönderiyorlardı. Lisede ise 1 lira ücret ve imza karşılığı veriyorlar paylaşayım dedim sizde de mi aynı durum 

Re: Bandrol
Ben de önce halk eğitim merkezine gittim bana "artık bandrol ve kimlik olayların kendilerinin ilgilenmediğini" söylediler. ilgili liseye gittim bana 5 tl karşılığında verdiler ama ben aynı zamanda kimlik kartıda çıkardım. acaba kazıklandım mı?
Cedric, öğrenci kimliği aldıysan, o ücreti almaları doğal. Kripton, 1TL alıp, almamak okuldan okula değişir, cebe para atmanın kolay yolu sonuçta. Ama doğrusu almamalarıdır...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Ben de liseden aldım yeni mavi olan bandrolü para vermedim.

Kanadının altına sığınacak bir kuş arayan eskimiş saçak gibiyim sensiz,
Ya da bütün balinaların kıyıya vurup intihar ettiği bir deniz...
AynenYns yazdı:Ben de liseden aldım yeni mavi olan bandrolü para vermedim.

Kırklareli Üniversitesi <3
nedir bu bandrol ? gerekli mi ? anlatırmısınız ?
Bandrol o eğitim öğretim yılında öğrenci olduğunu gösteriyor.Kimlik aldıysan üzerinde görürsün sol tarafta küçük kare şeklinde bir yazı.Ben geçen senenin öğrencisiydim kırmızı 2010-2011 yazıyordu üzerinde, bu yıl da öğrenciliğim devam ediyor baştan kimlik almıyorum eskinin üzerine yenisini yani 2011-2012 olanını yapıştırdılar.Öğrenci olduğunu göstermen gereken yerlerde işe yarıyor o senenin öğrencisi olmuş oluyorsun...srcn7 yazdı:nedir bu bandrol ? gerekli mi ? anlatırmısınız ?

Kanadının altına sığınacak bir kuş arayan eskimiş saçak gibiyim sensiz,
Ya da bütün balinaların kıyıya vurup intihar ettiği bir deniz...