Sınava gizlice elektronik cep sözlüğü götürmek istiyrum
Sınava gizlice elektronik cep sözlüğü götürmek istiyrum
İngilizce derslerim için bitane mini boyutlarda sadece kelime anlamlarını gösterecek ingilizce türkçe sözlük almak istiyorum Yani fazla işlevi olmasın sadece kelime kapasitesi yüksek olsun boyutu küçük ... bilgisi olan ?
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Re: Sınava gizlice elektronik cep sözlüğü götürmek istiyrum
Onu sınav esnasında nasıl kullanmayı düşünüyorsunuz? Buna izin vermeyeceklerdir. Ayrıca sınava girerken üst baş aranıyor... Eğer farkederlerse onun ne olduğunu sınava sokmanıza da izin vermezler...
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Üst baş arama olayı kolay gibi ... sınav esnasındada ortama duruma bakıcam
bide yeni forum konuları oluştur bölümüne soru yazdım cvp verme imkanın varmı
bide yeni forum konuları oluştur bölümüne soru yazdım cvp verme imkanın varmı
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Bir dakika bakayım.
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
eğer ara sıralarda oturuyorsan hiç çekinmeden kullanabilirsin onu. öğretmenler o tarflara gelmez pek. hatta ben şuna şahit oldum ki kız en önde oturmasına rağmen notlarından kopya çekiyordu ve öğretmenler konuşmaya daldığından hiç farketmediler. 

kopya çekebilirmisin veya kopya çekmeni müsaede ederlermi bilmiyorum ama bizim komşumuz açık ilköğretim aralık sınavında sınavda sınıfta son ikiye kalınca görevliler yardım etmişler sınav sorularına. böyleleride var 

Merhaba kilecra, böyle birşeyi neden düşünüyorsun arkadaşım yaa. Benim de ingilizce de kelime eksiğim var. Ve bu sınavda ingilizce 6 dan sınava gireceğim. Benim için dönem uzatmadan geçmek önemli ama kopya ile geçmek çok kötü birşey. Bence çalış. Elbette aklında kalacaktır ve 9 soru yapabilirsin.
Sonuçta öğretmenler görmese bile Allah görüyor ve biliyor. Ve vicdanımız da devrede. Bence çalışana Allah karşılığını veriyor.
Sonuçta öğretmenler görmese bile Allah görüyor ve biliyor. Ve vicdanımız da devrede. Bence çalışana Allah karşılığını veriyor.

Sakın sözlük vs. götürmeyin. Sınavlarda içeri sözlükle girsen bile, elbet sınıfta çıkartıp, kelimeleri sözlüğe yazarken görevliler farkeder. Farketmeme ihtimalleri çok düşük. Sınavlarda 2 gözetmen öğretmen oluyor ve sınıfın her köşesini görme imkanları var. Büyük ihtimal yakalanıp, sınavının iptal olacağı bir riske sakın ola girme. O dersten kalabilirsin ama bir sonraki sınavlar var, kalmak hiçbirşeyin sonu değil ki...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
emrah bilgin varsa eğer şu ygs başvuru formundan bitane örnek doldurup buraya bırakamazmısın
- intrepid25
- Doçent
Diplomayı almak için her yol mubah olmamalı,geriye dönüp baktığında ben bunu haketim diyebilmelisin...ayrıca amaç sadece lise diploması almak ve ilerisi için bir düşüncen yoksa dahi açık lise başarılması en kolay okuldur...yabancı dil sadece sorunsa muaf olabilirsin yada basit bir ing. kursuyla telafi edebilirsin;) Heyecan için sözlük içeri sokmak istiyorsan denemeye değer...Ben kpss,ygs ve şu andada aöf sınavlarına hep telefonumla girdim 

ygs formuyla ilgilibi örnek forum doludurup buraya bırakma imkanın varmı
intrepid25, bu sözüne bi alkış smileyi koyacaktım ama yokmuş yaintrepid25 yazdı:Diplomayı almak için her yol mubah olmamalı,geriye dönüp baktığında ben bunu haketim diyebilmelisin...ayrıca amaç sadece lise diploması almak ve ilerisi için bir düşüncen yoksa dahi açık lise başarılması en kolay okuldur...yabancı dil sadece sorunsa muaf olabilirsin yada basit bir ing. kursuyla telafi edebilirsin;)

- intrepid25
- Doçent
Kripton böyle düşündüğüne göre ben seni alkışlayayım olmaz mı ?kripton yazdı:intrepid25, bu sözüne bi alkış smileyi koyacaktım ama yokmuş yaintrepid25 yazdı:Diplomayı almak için her yol mubah olmamalı,geriye dönüp baktığında ben bunu haketim diyebilmelisin...ayrıca amaç sadece lise diploması almak ve ilerisi için bir düşüncen yoksa dahi açık lise başarılması en kolay okuldur...yabancı dil sadece sorunsa muaf olabilirsin yada basit bir ing. kursuyla telafi edebilirsin;)

Parmakta yüzükle bile girilemeyen YGS sınavına, nasıl cep telefonuyla girdiğini merak ettim Intrepid?.. 

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
- intrepid25
- Doçent
özel'den yazayım şimdiemrahk yazdı:Parmakta yüzükle bile girilemeyen YGS sınavına, nasıl cep telefonuyla girdiğini merak ettim Intrepid?..