Geçici Mezunuyet Belgesiyle Mülakat

Her Konuda Tartışabilirsiniz
ozlemy06

Geçici Mezunuyet Belgesiyle Mülakat

Mesaj gönderen ozlemy06 » 25 Oca 2012, 00:33

selam arkadaslar benım bı sorum olucak..
ben kabın memurlugu dusunuyorum mulakatına gıdebılmek ıcın lıse dıploması gerekıyo normalde ama benım egıtımım bıtmedı ve gecıcı mezunıyet belgesıyle gıdılebılır dı mı?
bır de gecerlı olması ıcın kac donem yada kredı olması gerekıyo?

emrahk
Onursal Üye

Re: Geçici Mezunuyet Belgesiyle Mülakat

Mesaj gönderen emrahk » 25 Oca 2012, 16:25

Geçici mezuniyet belgesi alman için, "mezun" olman gerekir öncelikle. Mezun olduğun zaman bu belgeyi alabilirsin, ancak mülakatlarda geçerli olup olmadığına mülakata gireceğin kurum karar verir. Bunu o kuruma sormalısın. Bir de diploma yerine geçici olarak geçen ve mezuniyet belgesinden daha etkili bir belge olan, "çıkma belgesi" var. Bu belgeyi de, mezun olduğun zaman, AÖL müdürlüğüne dilekçe gönderip temin edebilirsin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

ozlemy06

Mesaj gönderen ozlemy06 » 25 Oca 2012, 20:47

benim işimi görecek olan cıkma belgesi mi sen onu soylesene bana.. pekı bu cıkma belgesı ıcın belırlı kredı yada donem gerekıyo mu?

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 25 Oca 2012, 20:55

ozlemy06 yazdı:benim işimi görecek olan cıkma belgesi mi sen onu soylesene bana.. pekı bu cıkma belgesı ıcın belırlı kredı yada donem gerekıyo mu?
Yazdıklarına dikkat et istersen, emir verir gibi daha yeni üye olduğun bir forumda konuşamazsın...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön