Ders seçim tarihi?
Re: Ders seçim tarihi?
Ders seçme ekranının açılması lazım. Eğer ilk başlamadıysanız daha kayıt yenileme tarihine var. 20 şubat 9 mart tarihleri arasında kayıt yenileyeceğiz. Ondan sonra ders seçme ekranı açılacak ve derslerimizi seçeceğiz.
Eğer ilk defa açık liseye kayıt yaptırdıysanız ki bunun da tarihi 23 ocak 3 şubat tarihleri arası. Yine ders seçme ekranı açılana kadar beklemeniz gerekiyor
Eğer ilk defa açık liseye kayıt yaptırdıysanız ki bunun da tarihi 23 ocak 3 şubat tarihleri arası. Yine ders seçme ekranı açılana kadar beklemeniz gerekiyor

AOLde öğrenci sistemini sürekli takip et. Eğer öğrenciliğin aktifleştirilmişse ders seçimi yapabilirsin.
öğrencilik durumum aktif,lakin kayıt yenilemedim kayıt yenileme tarihinde ders seçilyiro sanırım.dyg yazdı:AOLde öğrenci sistemini sürekli takip et. Eğer öğrenciliğin aktifleştirilmişse ders seçimi yapabilirsin.
Ben kayıt yenilemeyi hesaba katmamışım.. Öyleyse kripton'un da dediği gibi kayıt yenileme işleminden sonra ders seçimini yapabilirsin.. Tarihi de belirtmiş zaten.aktas55 yazdı:öğrencilik durumum aktif,lakin kayıt yenilemedim kayıt yenileme tarihinde ders seçiliyor sanırım.dyg yazdı:AOLde öğrenci sistemini sürekli takip et. Eğer öğrenciliğin aktifleştirilmişse ders seçimi yapabilirsin.
sistem tarafından sayfa açılmadan ders seçimi olmaz. Biz takip de olacaz. Kayıt yenilemeden sonra açılıyor