yardım
Re: yardım
ücret ödeniyor ben sormuştum bi ara belli miktar veriyorsun
ama onu bulunduğun yerdeki merkeze gidip sorabilirsin
yada netten telini bul sor 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Ben Halk eğitim kurslarının ücretsiz olduğunu biliyorum. Bizim semtte mesela ücretsiz, tabi birçok kurs veriyorlar, hepsi öyle mi bilmiyorum. Hatta İşkur ile ortaklaşa verdikleri meslek eğitiminde, üstüne ücrette veriyorlar...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
- Jackal4540
- Uzman Doktor
Ben 2 yıl Resim sanat kursu aldım bir kereliğine 2 kereliğine sertifika parası aldılar o da toplasan 50 lira gibi birşey.Halk eğitim kurslarının paralı olduğunu sanmıyorum.
bızım burda 50 yada 100 tl alıyolarJackal4540 yazdı:Ben 2 yıl Resim sanat kursu aldım bir kereliğine 2 kereliğine sertifika parası aldılar o da toplasan 50 lira gibi birşey.Halk eğitim kurslarının paralı olduğunu sanmıyorum.
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
- Jackal4540
- Uzman Doktor
Allah allah hayret bişi benden hiç para almadılar amaserena yazdı:bızım burda 50 yada 100 tl alıyolarJackal4540 yazdı:Ben 2 yıl Resim sanat kursu aldım bir kereliğine 2 kereliğine sertifika parası aldılar o da toplasan 50 lira gibi birşey.Halk eğitim kurslarının paralı olduğunu sanmıyorum.

halk eğitim kurslarına gitmektense işkur kurslarını tavsiye ederim hem ücret ödemezsiniz hem de üzerine aylık 440 tl harçlık alırsınız ve sertifikanızla işe yerleştirilirsiniz.
Mesela şuan ankarada kriter akademi diye bi dersane var ben oraya yazıldım bi hafta sonra kurslar başlayacak 5 ay sürecek ve her ay devlet bize 440 tl harçlık verecekmiş evde canı sıkılıp kendini geliştirmek isteyenler bence mutlaka faydalansın sorusu olanlar bana dm atsın yardımcı olurum dersanenin numarası da 312-4344753 olması lazım
Mesela şuan ankarada kriter akademi diye bi dersane var ben oraya yazıldım bi hafta sonra kurslar başlayacak 5 ay sürecek ve her ay devlet bize 440 tl harçlık verecekmiş evde canı sıkılıp kendini geliştirmek isteyenler bence mutlaka faydalansın sorusu olanlar bana dm atsın yardımcı olurum dersanenin numarası da 312-4344753 olması lazım