diploma elden alınıyormu

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Cevapla
ferda_efsa
Uzman
Mesajlar: 181
Kayıt: 18 Eyl 2011, 18:50

diploma elden alınıyormu

Mesaj gönderen ferda_efsa » 09 Şub 2012, 20:03

sınav sonuçları şubat 17 de açıklanıcak olursa benimde ayın 20 gibi ankaraya gitme ihtimalim var gitmişken diplomamı elden alıversem sınav sonuçları açıklandıktan bi kaç gün sonra diploma basılırmıki basılsada bana verilirmiki gitmeden ön hazırlık dilekçe filan gereklimi?17 şubatta sonuçlar açıklandığında sistemde mezuniyet ve diploma notu gibi bilgiler görünüyormu 2 ayda filan geliyo diye okumuştum ben iki aya kadar çatlarım ki ygs de başarı puanım ı ekliycem kendi çapımda bide ben ygs ye gircem bitek tercihler için lys ninde olmasımı bekleniyor ben sınavdan çıkıp şu bölüm net oldu diyebilmek için 2012 nin kaçıncı aylarında hayal kurmalıyım



Kullanıcı avatarı
Ceros
Doçent
Mesajlar: 1251
Kayıt: 29 Ara 2011, 21:19
Konum: Amsterdam

Re: diploma elden alınıyormu

Mesaj gönderen Ceros » 09 Şub 2012, 20:07

Diplomalar hemen verilmiyor diye biliyorum ben.Sınav sonuçlarından 2ay sonra belirttiğin adresin bulundugu halk eğitim merkezine gönderiliyor.

DİPLOMAMI TESLİM ALMAYA GİDERKEN YANIMDA NELER GÖTÜRMELİYİM ?


Diplomasını teslim almaya gidecek öğrencimizin yanında, içinde bulunulan yıl için belirlenen Diploma Harç Ücretini yatırdığını gösteren dekontla başvurması gerekmektedir. Eğer öğrencimiz Açık Öğretim Lisesinden Çıkma Belgesi almış ise, Diploma Harç ücretini yatırmadan Çıkma Belgesinin aslı ile başvurup, diplomasını alabilir.

Diplomayı öğrenci yerine bir başkası alacaksa, alacak kişi noterden vekil tayin edilmelidir. Vekilin noterden alınan vekaletname ve yukarıda belirtilen öğrencinin getirmesi gereken evraklardan biri ile başvurması gerekmektedir. Diploma harç ücreti Ziraat Bankası , Halk Bankası veya Vakıflar Bankasına T.C. Kimlik numarası belirtilerek yatırılacaktır.

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..

emrahk
Onursal Üye
Mesajlar: 4871
Kayıt: 26 May 2009, 12:26
Konum: İstanbul

Re: diploma elden alınıyormu

Mesaj gönderen emrahk » 09 Şub 2012, 21:45

Ben de ekleme yapayım, diploma puanının kaç olduğu mezun olduğun an sisteminde yazacağı için diploma için acele etmene gerek yok. Evet sadece YGS'ye bile girsen, yerleştirme notunu öğrenmek için LYS sonuçlarını beklemen gerekecek. Bu da Temmuz ayının son haftasına denk geliyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."


Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü
Mesajlar: 3303
Kayıt: 29 Nis 2011, 07:57

Re: diploma elden alınıyormu

Mesaj gönderen Doçent » 09 Şub 2012, 22:28

heycana bak hemen gidip almak istiyor :mrgreen: darısı başımıza ne diyelim :wink:
Hayat seni güldürmüyorsa espriyi anlamadın demektir.

KashmiriaN
Doktor
Mesajlar: 208
Kayıt: 06 Oca 2012, 18:06
Konum: İstanbul

Re: diploma elden alınıyormu

Mesaj gönderen KashmiriaN » 12 Şub 2012, 03:04

Bende 17 sinde mezun oluyorum. Diploma acil lazım olduğu için gidip elden alacağım ankaradan. Diploma yerine çıkma belgesi veriyorlar ve bu belge yanlış hatırlamıyorsam 6 aylık bir süre içerisinde diploma yerine geçiyor.

Cevapla

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön