Kayıt yenileme ücreti hakkında
Kayıt yenileme ücreti hakkında
Kayıt yenileme parasında değişiklik var mı ????

Ve AŞK insanın alnına
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
Re: Çabuk cevap Lütfen..!!!
Hayır yok yine 25TL toplam.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
-
murattt
ben kayıt yenilemedim daha ama degişiklik olacagını sanmıyorum aol un sitesinde böyle bir acıklama görmedim
Ama gittim sordum 10 TL yatıracaksınız dio....
Ve AŞK insanın alnına
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
10 mu
bankaya mı 10 
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
AÖL'ün sitesinde yazıyor 25TL diyerek resmi sitesinde yazan bu fazla para ödemeni isterlerse ödeme.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
ben ilk kaydım da okula 10 tl vermiştim bağış adı altında
itiraz etmemek gibi kötü bir huyum var 
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
banka ben den 23 lira aldı
Ben de bu gün yatırmadım yanlışlık varsa düzelene kadar diye ama müdür bey bana 10 TL dedi
Ben Geçen 25 yatırdım dedimde yok dedi 10 TL tek yatırın dedi artık bilmiyorummmm ufffff....
Ben Geçen 25 yatırdım dedimde yok dedi 10 TL tek yatırın dedi artık bilmiyorummmm ufffff....
Ve AŞK insanın alnına
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Allah Allah . 20 lira EĞİTEK'e 5 lirada okul aile birliğine almaları gerekiyor..
Nasıl bağış adı altında 10 lira alıdılar senden??? Bağışa 5 lira alıyorlar...pskolog yazdı:ben ilk kaydım da okula 10 tl vermiştim bağış adı altındaitiraz etmemek gibi kötü bir huyum var
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
- travego_1991
- Acemi
Ayşe qüL yazdı:Ben de bu gün yatırmadım yanlışlık varsa düzelene kadar diye ama müdür bey bana 10 TL dedi
Benim bildiğim kadarıyla bankaya sadece açık ilköğretim okulu okuyanlar 10 tl yatırabilir acaba müdür bey sizi de öyle zannetmiş olabilir mi ?
Bu arada Öğrenci kimlik kartındaki bandrolü yenilemeyen arkadaşlar onu da 5 tl karşılığında halk eğitimden yenileyebilir.
Re: Kayıt yenileme ücreti hakkında
Bandrolmü ne bandrolü ? nasıl yani ? yenilememiz şartmı yenilemeynce ne oluyor ?
nee artık bandrol içinde mi para alıyorlar hemde 5 tl yuhhh ya bu kadarıda olmaztravego_1991 yazdı:Ayşe qüL yazdı:Ben de bu gün yatırmadım yanlışlık varsa düzelene kadar diye ama müdür bey bana 10 TL dedi
Benim bildiğim kadarıyla bankaya sadece açık ilköğretim okulu okuyanlar 10 tl yatırabilir acaba müdür bey sizi de öyle zannetmiş olabilir mi ?
Bu arada Öğrenci kimlik kartındaki bandrolü yenilemeyen arkadaşlar onu da 5 tl karşılığında halk eğitimden yenileyebilir.
Ben gecen ki kayıt yenilemede bankaya 20 tl yatırdım.Halk eğitim merkezinede 5 tl verdim ..
Ben cuma günü halkeğitim e gittim. 5 lira hesap no suna 20 lira da tc kimlik no suna yatacak dedi. Çarşamba yatıracam inşallah.
Bu arada bandrol için halkeğitim para almıyordu ama liseler alıyor sanırım. Benden 1 lira ya da 2 lira gibi bir ücret almışlardı. 5 lira çokmuş ya altı üstü 1 cm. lik kağıt insaf
Bu arada bandrol için halkeğitim para almıyordu ama liseler alıyor sanırım. Benden 1 lira ya da 2 lira gibi bir ücret almışlardı. 5 lira çokmuş ya altı üstü 1 cm. lik kağıt insaf