Bitaneeemmm doğum günün kutluuuuu olsuuuun

Bir dilek tut..

İlk dilim senin tabiki

Pastan gibi rengarenk mutlu huzurlu bir hayatın olur inşallah. Seviliyorsun..

(Dipnot;Pastalar farklı gibi duruyor ama aslında aynılar

AÇIK ACEMİ yazdı:nice mutlu senelere ayşegülbu arada pastan nefis
saol mutluluğu hep beraber yaşarız inş...Teşekkür ederim Gülistan Ahmet Kaya nın şarkı sözleri küzenim urfada sabahın en erken dakikalarında arayıp şarkıyı dinledtirdi bana....GüListaN yazdı:Doğum Günün Kutlu oLsun MutLu oL seneLerce..![]()
ne güzel seni sevenlerin unutmuyor demekkiAyşe qüL yazdı:saol mutluluğu hep beraber yaşarız inş...Teşekkür ederim Gülistan Ahmet Kaya nın şarkı sözleri küzenim urfada sabahın en erken dakikalarında arayıp şarkıyı dinledtirdi bana....GüListaN yazdı:Doğum Günün Kutlu oLsun MutLu oL seneLerce..![]()
Çok Teşekkür ederim Kardelen Cümlemize güzellikler ve güzel süprizler versin yüce mevlam inşallah..kardelen198 yazdı:Doğum günün kutlu olsun Ayşegül yeni yaşın dilediğin tüm güzellikleri, beklemediğin sürprizlerle getirsin. MUTLU YILLAR!
Ayşe qüL yazdı:Ellerine sağlık Cerencim bitanem pastanın rengarenk oluşu beni çok mutlu ettirdi.....ve çok teşşekkür ederimmmm![]()
![]()
Teşekkür ederim muratt![]()
Teşekkür ederim Ecem Afiyet olsun....![]()
Veee birtanemmm Yağmurum seninde ellerine sağlık Cerenin pastası o kadar güzeldiki hepsini ben yedim misafirlere bırakmadım senin pastanın yarısını da ben yedim diğer yarısınıda yiyecektimde misafirlere ayıp olur diye yemedim![]()