Hayvanlar

Herşey serbest...
murattt

Hayvanlar

Mesaj gönderen murattt » 02 Mar 2012, 11:08

Bu sogukgünlerde dünyayı paylastıgımız hayvanları unutmayalım kuşlar için cam kenarına ekmek kırıntıları, bulgur koyalım kedi köpekler icin zeminlerde belirgin yerlere eski kap icinde yiyecek koyalım

assolist
Yardımcı Uzman

Re: Hayvanlar

Mesaj gönderen assolist » 02 Mar 2012, 12:50

Çok güzel bir konu açmışsın arkadaşım. Özellikle işletmeler kalan bayat,parça v.s. ekmeklerini çöpe atacaklarına uygun yere bıraksalar yine yeter.

Kullanıcı avatarı
maybeoneday
Uzman

Mesaj gönderen maybeoneday » 02 Mar 2012, 16:57

murattt yazdı:Bu sogukgünlerde dünyayı paylastıgımız hayvanları unutmayalım kuşlar için cam kenarına ekmek kırıntıları, bulgur koyalım kedi köpekler icin zeminlerde belirgin yerlere eski kap icinde yiyecek koyalım
haklısın kardeşim. çöpe gidip israf olacağına hayvanlar yararlansın bari. bu arada unutmadan bende birşey hatırlatayım bildiğimiz sakız falım vivident cart curt onları ciğneyip tadını aldıkdan sonra yolun ortasına bilinçsizce atmayalım arkadasla kuslar onu yiyecek sanıp ağzına alıyorlar yapısıyor ve ölüyorlar ;)
Dışımdaki merhametimle oyun oynamayın ki , içimdeki şeytan hayatınızı lunaparka çevirmesin ;)

Resim

Resim

Resim

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 02 Mar 2012, 17:02

öyle onlarıda düşünmek gerek DOĞAYI KORUYALIM Kİ DOĞADA BİZİ KORUSUN :wink:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

KGamze
Doçent

Mesaj gönderen KGamze » 04 Haz 2012, 00:16

Her sabah kahvaltısından sonra mutfak penceresinin önüne koyarım ıslatıp. Çok sonra gelir alırlar ben radyo dinlerken kitap okurken yalnız bırakmıyor beni.
Dışarıya pek çıkmıyorum ama elimde şişe ile su olunca doldurup bıraktığım kaplar oldu. Birde geçende iskelede bir köpek vardı biraz sevdim sonra bir kaç adım atıp çeşmenin oraya yöneldi su içmek için bende suyu açtım boşa alt tarafa biriksin içsin diye kolayca. Gerçekten hayvanlar az olunca su birikintisi içmekte zorlanıyorlar alaka göstermek lazım.

Kullanıcı avatarı
serena
Uzman Doktor

Mesaj gönderen serena » 04 Haz 2012, 03:19

4 tane kedi var evde her gün azda olsa ekmek verim bir kere alıştılar hiç gitmiyolar artık canlarım benim :D
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar

murattt

Mesaj gönderen murattt » 06 Ara 2013, 11:15

havalar soğumaya başlıyor arkadaşlar hayvanları ihmal etmeyelim

Cloudyy
Doktor

Mesaj gönderen Cloudyy » 06 Ara 2013, 15:23

Güzel bir düşünce Allah sana hayırlı mükafatlar yapsın. Muratt savunanlara da hayırlı mükafatlar versin
Zorlukların göbeğinde, fırsatlar yatıyor.

Açık Öğretim Lisesi - Sosyal Bilimler
MEZUN

Kullanıcı avatarı
rüfeyde
Doçent

Mesaj gönderen rüfeyde » 06 Ara 2013, 19:13

Kesinlikle çok güzel birşey herkes dedigin gibi yapsa sorun kalmaz .) sadece kışın da degil yazında suya cok ihtiyacları oluyor ben hergun bahceye ıkı kap koyuyordum kuş kedi köpek hepsi hemen bitiriyorlardı :wink:
Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!

“Serbest Kürsü” sayfasına dön