Hayvanlar
Re: Hayvanlar
Çok güzel bir konu açmışsın arkadaşım. Özellikle işletmeler kalan bayat,parça v.s. ekmeklerini çöpe atacaklarına uygun yere bıraksalar yine yeter.
- maybeoneday
- Uzman
haklısın kardeşim. çöpe gidip israf olacağına hayvanlar yararlansın bari. bu arada unutmadan bende birşey hatırlatayım bildiğimiz sakız falım vivident cart curt onları ciğneyip tadını aldıkdan sonra yolun ortasına bilinçsizce atmayalım arkadasla kuslar onu yiyecek sanıp ağzına alıyorlar yapısıyor ve ölüyorlarmurattt yazdı:Bu sogukgünlerde dünyayı paylastıgımız hayvanları unutmayalım kuşlar için cam kenarına ekmek kırıntıları, bulgur koyalım kedi köpekler icin zeminlerde belirgin yerlere eski kap icinde yiyecek koyalım

Dışımdaki merhametimle oyun oynamayın ki , içimdeki şeytan hayatınızı lunaparka çevirmesin 

öyle onlarıda düşünmek gerek DOĞAYI KORUYALIM Kİ DOĞADA BİZİ KORUSUN 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Her sabah kahvaltısından sonra mutfak penceresinin önüne koyarım ıslatıp. Çok sonra gelir alırlar ben radyo dinlerken kitap okurken yalnız bırakmıyor beni.
Dışarıya pek çıkmıyorum ama elimde şişe ile su olunca doldurup bıraktığım kaplar oldu. Birde geçende iskelede bir köpek vardı biraz sevdim sonra bir kaç adım atıp çeşmenin oraya yöneldi su içmek için bende suyu açtım boşa alt tarafa biriksin içsin diye kolayca. Gerçekten hayvanlar az olunca su birikintisi içmekte zorlanıyorlar alaka göstermek lazım.
Dışarıya pek çıkmıyorum ama elimde şişe ile su olunca doldurup bıraktığım kaplar oldu. Birde geçende iskelede bir köpek vardı biraz sevdim sonra bir kaç adım atıp çeşmenin oraya yöneldi su içmek için bende suyu açtım boşa alt tarafa biriksin içsin diye kolayca. Gerçekten hayvanlar az olunca su birikintisi içmekte zorlanıyorlar alaka göstermek lazım.
4 tane kedi var evde her gün azda olsa ekmek verim bir kere alıştılar hiç gitmiyolar artık canlarım benim 

Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
Güzel bir düşünce Allah sana hayırlı mükafatlar yapsın. Muratt savunanlara da hayırlı mükafatlar versin
Zorlukların göbeğinde, fırsatlar yatıyor.
Açık Öğretim Lisesi - Sosyal Bilimler
MEZUN
Açık Öğretim Lisesi - Sosyal Bilimler
MEZUN
- rüfeyde
- Doçent
Kesinlikle çok güzel birşey herkes dedigin gibi yapsa sorun kalmaz .) sadece kışın da degil yazında suya cok ihtiyacları oluyor ben hergun bahceye ıkı kap koyuyordum kuş kedi köpek hepsi hemen bitiriyorlardı 

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!