Yeni Sistem Benide Etkilermi ? Önemli
Yeni Sistem Benide Etkilermi ? Önemli
Bu Yeni Sistemde İngilizce 8 e kadarmı ne zorunlu ouyor ya benımbölüm genelkültür ek sınavlarla mezunolmayı planlıommuratın dediğine göre 2013 de zorunlu oluomus bu ek sınava yansırmı bi yardım ltfen
Re: Yeni Sistem Benide Etkilermi ? Önemli
Hayır, İngilizce 8'e kadar "alansız" ve şimdilerde de kademeli olarak Mesleki Açık Öğretim Lisesi öğrencileri için zorunlu. Dolayısıyla alanlı okuduğun için seni kapsamıyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
bide şu şekil sorayım ben 2013 e kalsam bu ingilizceden bende zorunlu olacakmıyımek sınavlarla mezun olamazsam
Hayır seneye de mezun olsan zorunlu olmayacaklar...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Ben açtıgım konudada daha sonraki konulara verdigim cevaptada maöl' ün sitesındeki resmi yazıyi dayanak gösterdim dolayısı ile maöl ü kapsadıgını belirttim. Yanlış anlaşılmışım. yanlış bilgi vermekten ALLAH (cc ) a sıgınırım
Murat, yanlış anladığını sanmıyorum. Ama sürekli değişen müfredat yüzünden insanlar, önünü göremiyor. Acaba beni de etkiler mi diye düşünmeleri çok doğal...murattt yazdı:Ben açtıgım konudada daha sonraki konulara verdigim cevaptada maöl' ün sitesındeki resmi yazıyi dayanak gösterdim dolayısı ile maöl ü kapsadıgını belirttim. Yanlış anlaşılmışım. yanlış bilgi vermekten ALLAH (cc ) a sıgınırım
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Benim bölümümde eşit ağırlık bendede zorunlu olmaz demi ingilizce ?
Hayır sende de zorunlu olmaz. Ama birkaç sene sona herkeste zorunlu olabilir de. Tabi dilekçe örneği hazırladım, ilgi fazla olup, gerekli yerlere gönderilirse çözüm bulunabilir...
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk