Ders Seçimi İngilizce -Matematik
Ders Seçimi İngilizce -Matematik
Arkadaşlar kayıt yenileme yaptım ve ders seçimide yaptım benımde mezun olmama az kaldı sayılır ama ingilizce 2 den sınava giricem nasıl çalışabilirim bilgim yok kaynak kitap almalımıyım ingilizce 2-3-4 kaldı bunları nasıl verebilirim birde matematik 7-8 hakkında bilgi veren olabilirmi sınava giren arkadaşlardan kolaymı bu dersleride alayımmı Türkçe Matematik bölümünde okuyorum lise 2 den gectim aöl çalısırsam yapabilirim zaten diger matematik sınavlarınıda ekol hocadan calısırak vermişdim yalnız bu konuları hiç görmedim giren arkadaşlar yardımcı olursa cok sevinirim
Re: Ders Seçimi İngilizce -Matematik
Matematik 7-8 hakkında bilgim yok ama ingilizcelerden hep girdim ve ilk sınavda geçtim. Çalışma metodu olarak da şunları tavsiye edebilirim:
Ben başka kitap kullanmadım. Açıkl lise kitapları yeterli. ( Bu arada çok şanslı olduğunuzu ifade edeyim keşke 6-7-8 kitapları da sizinkiler gibi olsa. Uğraştırıyor bizi bu gıcık kitaplar ya neyse
)
Kitabı baştan sona gözden geçir. Bilmediğin kelimeleri sözlükten bulup kitabın boş yerlerine yaz. Boşluk doldurmaları mutlaka yap. Anlamasan bile faydası oluyor. Daha sonra kitap sonundaki yanıt anahtarından kontrol edip yanlışları düzelt. Kitaplar bittikten sonra mutlaka geçmiş soruları çöz.
Benim taktiğim buydu. Umarım geçersin.
Ben başka kitap kullanmadım. Açıkl lise kitapları yeterli. ( Bu arada çok şanslı olduğunuzu ifade edeyim keşke 6-7-8 kitapları da sizinkiler gibi olsa. Uğraştırıyor bizi bu gıcık kitaplar ya neyse

Kitabı baştan sona gözden geçir. Bilmediğin kelimeleri sözlükten bulup kitabın boş yerlerine yaz. Boşluk doldurmaları mutlaka yap. Anlamasan bile faydası oluyor. Daha sonra kitap sonundaki yanıt anahtarından kontrol edip yanlışları düzelt. Kitaplar bittikten sonra mutlaka geçmiş soruları çöz.
Benim taktiğim buydu. Umarım geçersin.

kripton sevgili kardesım teşekkür ederim yalnız ingilizce 2 kitabın konularını bana içerigini yazarmısınız ben sitelerden çalısmak istiyorum konu baslıkları saçma sapan seyler nelere çalısmam gerekiyor bunları bilirsem sitelerden çalısıp daha cok pratik yapabilirim
Şu linkten kitap içeriklerine bakabilirsin sürekli değişiyor çünkü http://egitek.meb.gov.tr/aok/Aok_Kitapl ... ar_Aol.htm
Ama ben sana kitaptan çalışmanı tavsiye ederim. Yani ek kaynak kullan ama kitabı ihmal etme. Çünkü sorular kitaptan çıkıyor
Ama ben sana kitaptan çalışmanı tavsiye ederim. Yani ek kaynak kullan ama kitabı ihmal etme. Çünkü sorular kitaptan çıkıyor

Bende biliyorum bunu ama anlatmak istediğim ingilizce 2 de hangi konular var acaba bilginiz varmı.Konu baslıgı sayfasında saçma sapan seyler yazıor anlatmak istedegim sipmle past,present perfect felan bunlarmı var.eger biliyorsanız konuları yardımcı olursanız sevinirim yarından itibaren baslamak istiyorum ingilizceye.
Benim dönem 7 belki içerik değişmiş olabilir ama benim ingilizce 2 kitabında şu konular var:
PAST PERFECT TENSE using " before" " after" "when" "until"
PAST PERFECT TENSE using "just" "already" "by the time" "once" BUNLAR BİRİNCİ ÜNİTE KONULARI
PAST PERFECT TENSE using " before" " after" "when" "until"
PAST PERFECT TENSE using "just" "already" "by the time" "once" BUNLAR BİRİNCİ ÜNİTE KONULARI

ögrenmek istedigim buydu saol ama diğer konuların içeriginide ögrenmem lazım fazla anlamıyorum
.D

İkinci ünitede
REPORTED SPEECH with the reporting verb in the past tense
Üçüncü ünitede
PASSIVE VOICE without an agent
PASSIVE VOICE with an agent
Başlıkları var.
SEn kitabını almadın mı
REPORTED SPEECH with the reporting verb in the past tense
Üçüncü ünitede
PASSIVE VOICE without an agent
PASSIVE VOICE with an agent
Başlıkları var.
SEn kitabını almadın mı

ingilizce kitabını yarın alıcam :S
saolun sizede basarılar
- maybeoneday
- Uzman
yaw ingilizce kolayda matematik geometri ne olcak bu konuda taktiği olan varmı sayısalım neredeyse hiç yok toplama cıkarma çarpma bölme yapabiliyorum ama gerisi yalan
en son sınavda mat 1 den 40 puan aldım sallayarak
bana acil 45 alabileceğim şekilde bir taktik lazım ,

Dışımdaki merhametimle oyun oynamayın ki , içimdeki şeytan hayatınızı lunaparka çevirmesin 

bende ingilizce 2den sınava girdim ve ben hep online test çözdüm aöl nin resmi sitesinden 60 aldım nasıl çözdüm dersen ordaki kelimeleri çevirdim internetten ve bir iki ip ucu yakalamaya çalıştım hepsi bukadar
maybeoneday www.ekolhoca.com buradan konuları çalışığ çıkmış sınav sorularını çözersen yapabilirsin. 9 Tane Kesin yaparsın 45 alabılırsın ama yapabildiğin kadarını yap mutlaka benimde matematiğe karşı endişem vardı ama artık öyle bir endişem yok bu siteden sınava girecegim konuyu çalısıyorum.Geçmiş sınav sorularını çözüyorum geçiyorum.Bu eger biraz alt yapın varsa işine yarıcaktır