KAYIT YENİLEME İÇİN EK SÜRE
KAYIT YENİLEME İÇİN EK SÜRE
Arkadaşlar kayıt yenileme süresi 16 mart ta sona ermişti ama süre 22 mart 2012 perşembe gününe kadar uzatılmış. İlgili link için tıklayın http://www.aciklise.net/

Re: KAYIT YENİLEME İÇİN EK SÜRE
bugün son gün kayıt olmamış, kaçirdıgını sanan, uzatıldığından bihaber ademler görsün diye uplıyorum.
bu kaçiranlar için iyi oldu
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
açık ilköğretim kayıt yenilemelerini kaçırdım acaba ek süre verilir mi nerden öğrenebilirim yardımcı olabilir misiniz lütfen??
Açık ilköğretim hakkında bilgim olmamakla birlikte, AİO sitesinde süre uzatımı ile ilgili bir haber göremedim. Yine de AİO sitesini takip edin...hatice_ yazdı:açık ilköğretim kayıt yenilemelerini kaçırdım acaba ek süre verilir mi nerden öğrenebilirim yardımcı olabilir misiniz lütfen??
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk