YGS VE AOBP PUANI HAKKINDA ?

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
esra_deren
Acemi

YGS VE AOBP PUANI HAKKINDA ?

Mesaj gönderen esra_deren » 02 Nis 2012, 01:41

MERHABA ARKADAŞLAR ;
BİLİYORSUNUZ BUGÜN YGS SINAVI ÇOK ŞÜKÜR BİTTİ.GİREN ARKADAŞLARA GEÇMİŞ OLSUN.BENİM MERAK ETTİĞİM KONU AOBP YGS SINAV SONUÇLARINDA BELLİ OLUR MU ? YOKSA ÖĞRENMEK İÇİN LYS SINAV SONUÇLARINI MI BEKLEMEK GEREKECEK ? BU KONU HAKKINDA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.TEŞEKKÜRLER...

MANTIK YALNIZCA AMA YALNIZCA GERÇEK SEVGİNİN GİZEMLİ DENKLEMLERİNDE BULUNABİLİR ...

Kullanıcı avatarı
kardelen198
Uzman Doktor

Re: YGS VE AOBP PUANI HAKKINDA ?

Mesaj gönderen kardelen198 » 02 Nis 2012, 14:35

Bunu ben de merak ediyorum hangi ildeki öğrenciye okul kaç puan verecek, inş. Ankaradaki arkadaşlarda açıklarlar okul puanlarını, az çok tahmin edebiliriz belki illerin başarı durumunu. :roll:

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 02 Nis 2012, 21:46

YGS sonuçları 20 gün sonra açıklanacak. Ama YGS sonuçlarında, AOBP puanı da yazmayacak. AOBP'li yerleştirme puanları LYS sonuçlarının açıklanmasıyla öğrenilebilecek. Bu da Temmuz ayının son haftası demek. Dolayısıyla sadece YGS'ye de girsen, LYS'lere de, AOBP eklenmiş yerleştirme puanlarını Temmuz'un sonunda öğreneceksin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
esra_deren
Acemi

Mesaj gönderen esra_deren » 02 Nis 2012, 23:18

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM GERÇEKTEN BEN BUNU ÇOK MERAK EDİYORDUM...NEYSE ARTIK TEMMUZ'DA O ZAMAN. BU ARADA SINAV SONUÇLARI 20.04.2012 DE Mİ AÇIKLANACAK İNANAMIYORUM. BANA DA 1 MAYIS DEMİŞLERDİ ÇOK SAĞOLUN ...
MANTIK YALNIZCA AMA YALNIZCA GERÇEK SEVGİNİN GİZEMLİ DENKLEMLERİNDE BULUNABİLİR ...

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön