açık liseliler

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Cevapla
jisguy
Acemi
Mesajlar: 73
Kayıt: 15 Ara 2011, 19:39

açık liseliler

Mesaj gönderen jisguy » 10 Nis 2012, 16:58

arkdaşlar malum bu forumdaki herkes açık lise diye tabir ettiğimiz açıköğretim lisesinde okuyor.hepimizin derdi farklı bazılarımız11. 12. sınıfa kadar okuyup üniversite sınavına hazırlandığı için açık liseye geçmiş.bazılarımız çalışmak zorunda olduğu için okuldan ayrılıp açık liseye geçmiş.bazısı erken yaşta evlenmiş ilkokuldan sonra okumamış sonradan dışarıdan liseyi bitirmeye karar vermiş.bazısı iki yıl üst üste sınıfta kalmış-ki bu en kötüsü ve en yadırğadığım kişiler rahatlık batmış bunlara-açık liseye postalanmışlar.arkadaşlar ben de 11. sınıftan ayrılıp ygs-lys sınavlarına hazırlanmak için açık liseye geçen biriyim.dediğim gibi hepimizin amaçları,dertleri farklı.hayat denen bu yolda hem büyük abi ve ablalarıma hem de benden küçük kardeşlerime başarılar diliyorum.umarım her şey istediğimiz giib olur.



KashmiriaN
Doktor
Mesajlar: 208
Kayıt: 06 Oca 2012, 18:06
Konum: İstanbul

Re: açık liseliler

Mesaj gönderen KashmiriaN » 10 Nis 2012, 17:26

jisguy yazdı:bazısı iki yıl üst üste sınıfta kalmış-ki bu en kötüsü ve en yadırğadığım kişiler rahatlık batmış bunlara-açık liseye postalanmışlar..
saygı duyuyorum bu gorusune ama bende senın yaptıgın şekli yadırgıyorum. sıze okulda ne batmıs bılmıyorum cıkıp aöl ye gelmişsiniz ama okulda da gayet güzel lys- ygs ye hazırlanabılıyor kı hatta daha ıyı hazırlanılıyor.

jisguy
Acemi
Mesajlar: 73
Kayıt: 15 Ara 2011, 19:39

Re: açık liseliler

Mesaj gönderen jisguy » 10 Nis 2012, 17:42

aslında dediğin doğru ben de kendimi şu an yargılıyorum ama iş işten geçti.bir de benim okuldan ayrılmam ygs-lys için değil tam olarak.ben meslek lisesi okuyordum ve her gün 10 ders görüyoduk ve sabah 11.30 akşam 7'ye kadar okuldaydık açıkçası dayanamadım ve sevmediğim bi bölümü okumaktansa açık liseye geçmeyi tercih ettim.

Cevapla

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön