atm'den diploma harcı
atm'den diploma harcı
aranızda diploma harcını atm'den yatıran var mı?bu işlem nasıl yapılıyor.malum hesap nosu falan da belirtmedi açıklise bürosu.adım adım açıklarsanız çok memnun kalacağım.
:)

TOPLAM DÖNEM:7
AÖL'DE OKUDUĞU DÖNEM:7
BÖLÜM: YABANCI DİL
TOPLAM KREDİ:177
ALAN KREDİ:68
Re: atm'den diploma harcı
ATM'den yatırılmıyor. Ziraat Bankası'nda kuyruğa gireceksin, sıran geldiğinde, "açık lise diploma harcı yatıracağım" deyip, 10 TL takdim edeceksin, sonra dekontun ve öğrenci kimliğinle (öğrenci kimliği de iade edilecek) Halk Eğitim Merkezi'nin yolunu tutacaksın. Dekont olmadan diplomanı vermeyecekleri için, ATM fişi kabul olmaz....
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
evet,dediğiniz gibi bende ziraat bankasına gidip 10 tlyi takdim ettim amma velakin adam gişe işlemleri atmye kaydırıldı ordan deneyin dedi.(bu arada burası muğla.)zaten bende anlamadım dekont işi falan nasıl olacak diye,ondan soruyorum.acaba başka bankalardan yatıyormu birde oralardan denesem.
tek ziraat bankası mı var diğer şubelerinide dene sen atm den olmaz..dekont isterler kesin başka banka sanmıyorum okul için bütün paralar her zaman ziraate yatırılır 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
merkezde tek ziraat bankası var.ve salı gününe kadar yatması lazım 

ya ilçelerde olması gerek
en yakın başka bir şube olmalı

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
ziraat, vakıf veya halk bankasından yatırabilirsin. hangisisnin olduğu önemli değil
Ben kayıt yenileme ücretini hep Halk Bank'tan yatırdım.Ziraat'e 1 kere gitmiştim, kayıt yenileme süresi içinde olduğum halde yenileme günü doldu bir daha ki dönem gel demişti.Onu da içeriden 5 kişiye sorarak.
Bu arada diploma törenleri yapılıyor sözde nisan sonuna kadar göndereceğiz demişlerdi.Benim diploma halen basılmamış.
Bu arada diploma törenleri yapılıyor sözde nisan sonuna kadar göndereceğiz demişlerdi.Benim diploma halen basılmamış.
En son Yns tarafından 11 May 2012, 00:30 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kanadının altına sığınacak bir kuş arayan eskimiş saçak gibiyim sensiz,
Ya da bütün balinaların kıyıya vurup intihar ettiği bir deniz...
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
nakkere yazdı:evet,dediğiniz gibi bende ziraat bankasına gidip 10 tlyi takdim ettim amma velakin adam gişe işlemleri atmye kaydırıldı ordan deneyin dedi.(bu arada burası muğla.)zaten bende anlamadım dekont işi falan nasıl olacak diye,ondan soruyorum.acaba başka bankalardan yatıyormu birde oralardan denesem.
Muğla veya başka bir şehir fark etmez.
Ben de bu gün Ziraata gittim, bana da ATM dediler. BU gün halledemedim, bakalım ne yapacağım, olmazsa soruşturacağım diğer bankalarada

Hiç diploma harcı yatırabilen yok mu

Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
ziraat atm deyince,ben halk bankasından yatırabildim.3 lira masraf kesiyorlar haberiniz olsun.vakıftan da yatırılıyormuş.
bu arada bu mezuniyet törenlerine katılmak zorunda mıyız?benim hiç canım istemiyor.
bu arada bu mezuniyet törenlerine katılmak zorunda mıyız?benim hiç canım istemiyor.

- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Hayır yok öyle bir zorunluluknakkere yazdı:ziraat atm deyince,ben halk bankasından yatırabildim.3 lira masraf kesiyorlar haberiniz olsun.vakıftan da yatırılıyormuş.

Ben de ATM ye gideceğim olmazsa Vakıfa gideceğim galiba..
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
valla mecburen katıldım ama ben.:@
hatta sıcağı sıcağına diploma töreninden yeni geldim.çok sıkıcı oluyor.
evinizde oturun daha iyi. 
hatta sıcağı sıcağına diploma töreninden yeni geldim.çok sıkıcı oluyor.

Koskoca İstanbul-Kadıköy'de diploma töreni yapılmadı. Ben de aksine çok isterdim geçen sene diplomamı törenle almayı...nakkere yazdı:valla mecburen katıldım ama ben.:@
hatta sıcağı sıcağına diploma töreninden yeni geldim.çok sıkıcı oluyor.evinizde oturun daha iyi.

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Diplomam belge eksikliğinden dolayı basılmamış, Dün Ankara'ya gittim belgeleri elden verdim.Hemen yardımcı oldular 15 dk'da diplomam basıldı.(Diploma harcını Halkbank şubeden yatırdım 13 TL). Ardından da PMYO' ya başvurdum...

Kanadının altına sığınacak bir kuş arayan eskimiş saçak gibiyim sensiz,
Ya da bütün balinaların kıyıya vurup intihar ettiği bir deniz...
- kardelen198
- Uzman Doktor
nakkere yazdı:valla mecburen katıldım ama ben.:@
hatta sıcağı sıcağına diploma töreninden yeni geldim.çok sıkıcı oluyor.evinizde oturun daha iyi.
Kardeş daha önce Diploma görüntülerini izlemek için fırsatım olmamıştı, şimdi resimlere baktım da Muğla'daydın değil mi? Vallahi resimler hiçte sıkıcı gibi gelmedi bana aksine orda Kep giymiş şanslı bir azınlık var