Mesleki Açık Öğretim Ek sınav

Her Konuda Tartışabilirsiniz
krasic.

Mesleki Açık Öğretim Ek sınav

Mesaj gönderen krasic. » 18 Haz 2012, 21:27

öncelikle herkese merhaba arkadaşlar 1-2 sorum olacak sizlere :)
1)bu sene mesleki açık öğretim'den acaba ek sınav yapılır mı ?
2)arkadaşlar ben hafta sonları meslek dersi görüyorum 5dersimiz var atölyeden...1.dönem 5dersten 4 ü zayıf geldi , 2.dönem ise 5dersten yalnızca 1 zayıfım geldi ama ek sınav sartlarını okudum şey yazıyor 4sınava girebilirler diye yani benim toplam5 zayıfım oldu benım bi senem mı uzucak çözüm bulan varsa sevinirm.
3)hocalarımız ders notlarını internete geçmişler fakat birtanesini geçmemişler acaba neden olablir ?

emrahk
Onursal Üye

Re: Mesleki Açık Öğretim Ek sınav

Mesaj gönderen emrahk » 19 Haz 2012, 16:40

Merhaba;

1) Ek sınav hem düz açıkliseliler, hem de meslekler için aynı anda yapılıyor. Dolayısıyla düz liselilerle birlikte, sen de forumda ilerleyen zamanda hazırlayacağımı "ek sınav istek dilekçesi"ni Ankara'ya yoıllarsan ve talep çok olursa kesin yaparlar.

2) Evet, geçen sene 4 dersten yüzyüze eğitim kurtarma sınavı yapıldı. Bu sene kaç ders olur bilinmez. Sen dilekçene "5 dersten yapılmasını istiyorum" diye yazarsan, belki 5 dersten yaparlar. Önemli olan taleptir.

3) Hocanızın neden o dersi girmediğini bizzat hocanı bulup, ya da okul idarecisinden ancak öğrenebilirsin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön