Bİ ZAHMET BAKIN LÜTFEN :(

Her Konuda Tartışabilirsiniz
evdeekmekyok
Yardımcı Asistan

Bİ ZAHMET BAKIN LÜTFEN :(

Mesaj gönderen evdeekmekyok » 18 Tem 2012, 06:20

iyi günler herkeze, lanet olsunki sınav irtibat merkezimi ığdır yapmıştım , sonra ben onu unutmuşum , ve sınav yerim ığdır çıktı , ben istanbulda yaşıyorum , ne halt yicem ben şimdi ,ığdıra gitcek halim yok çok para , yedek salon varmış , rahatsızlık sebebiyle rapor alırsam yedek salonda girebilcekmişim , sağlık ocağı verirmi acaba böyle 1 rapor , normal hastaneden alsam çok para sigortam yok , kafayı yicem en sonunda , 147 aradım rapor alıp sınav yürütme kuruluna gidin diyor , o nerrde diyorum , bilmiyorum diyor , siz biraz yardımcı olursanız çok sevinirim işin kötü yanı aileminde haberi yok

cedric
Doktor

Re: Bİ ZAHMET BAKIN LÜTFEN :(

Mesaj gönderen cedric » 18 Tem 2012, 22:16

sağlık ocakları ücretsiz rapor veriyor. sağlık ocaklarında aile hekimleri rapor veriyor diye biliyorum bulunduğun semtin sağlık ocağına git ve aile hekimini bul. kim olduğunu bilmiyorsan oradaki başka hekimlere veya görevlilere hekiminin kim olduğunu sor. yardımcı olacaklardır. manzeretini söylersin rapor alırsın. raporu aldıktan sonra il milli eğitim müdürlüğüne git onlar bilirler sınav yürütme kurulunun nerede olduğunu. aslında 1-2 günlük iş

musti1326
Acemi

Re: Bİ ZAHMET BAKIN LÜTFEN :(

Mesaj gönderen musti1326 » 24 Tem 2012, 07:22

Aynen çok sıkıntı etme 1,2 gün uğraşsan halledersn
Aslında herkes dahidir.Ama siz kalkıp bir balığı, ağaca tırmanma yeteneğine göre yargılarsanız, tüm hayatını aptal olduğuna inanarak geçirir.
Albert Einstein

MEZUN

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön