CORAFYA LAR.
-
- Doktor
CORAFYA LAR.
Arkadaşlar nabız yoklamak istedim..
Sizce Corafya 5-6-7-8 nasıl dersler verilebilrnir mi???
Ve calşma yontemi ( EK sınav ıcın ) cıkmiş soruları yanı ocak, mayıs,temmuz 2012 sorularını cozerek mi yoksa gayet kitabı acıp çalışarak mı .. ( bu arada lisenin bana veriği corafya kitapları.. örgün lise kitapları böyle mavi üstünde acık lise yazan kitaplardan değil :S
sevgiler saygılar
dersi seçmiş vermiş.. kişiler yorum yapsaın..
Bilgisi olan yani!!!!!
Sizce Corafya 5-6-7-8 nasıl dersler verilebilrnir mi???
Ve calşma yontemi ( EK sınav ıcın ) cıkmiş soruları yanı ocak, mayıs,temmuz 2012 sorularını cozerek mi yoksa gayet kitabı acıp çalışarak mı .. ( bu arada lisenin bana veriği corafya kitapları.. örgün lise kitapları böyle mavi üstünde acık lise yazan kitaplardan değil :S
sevgiler saygılar
dersi seçmiş vermiş.. kişiler yorum yapsaın..
Bilgisi olan yani!!!!!
4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN
Re: CORAFYA LAR.
Ben cografya 5 i yanlış hatırlamıyosam mayıs sınavında seçmeli olarak almıştım kitabı birkere okuyup cıkmış sorulara bakmıştım. 95 le gectim genel olarak cografya 5 kolay ama digerlerini hiç görmedigim için yorum yapmak istemiyorum
coğrafya 5-6-7-8'in ders özetleri mevcut istersen veririm
İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır - (Hadis)
Evet coğrafya 5-6-7-8 kitabı örgün eğitim kitabı. Sanırım coğrafya 5-6 için 11. sınıfın kitabına 7-8 içinse coğrafya 12. sınıf kitabına çalışmıştım.
Ben sana kitabı bir kere de olsa okumanı tavsiye ederim ama vaktin yoksa sadece geçmiş sorulara da çalışabilirsin.
Ben mutlaka kitabı baştan sona okumuştum ve 90-95-95-100 aldım. Genelde sorular kolay. Ama not ortalamam da yüksek olsun dersen herzaman konulara çalışmak iyi oluyor.
Ben sana kitabı bir kere de olsa okumanı tavsiye ederim ama vaktin yoksa sadece geçmiş sorulara da çalışabilirsin.
Ben mutlaka kitabı baştan sona okumuştum ve 90-95-95-100 aldım. Genelde sorular kolay. Ama not ortalamam da yüksek olsun dersen herzaman konulara çalışmak iyi oluyor.
Mayıs ayındaki sınavda 4 dersede girmiştim basit dersler ezbere de dayanıyor genel bilgiyede gibi bişey 2 kitap vardı 4 derse kitapların özetlerini çıkardım 3 4 defa okudum sadece o kadardı.
cografyalar kolay da geometrıye nasıl calıscaaam oof
-
- Doktor
Sağolun canlar.. !!! ebnde deli gibi geçmiş sorulara bakıyorum yani Ocak 2012 Mayız 2012 temmuz 2012 başka zamnınınkine de bakım yani?
kitap daha çok kavamı karıştırmazmı???
Ek sınavda sadece geçmiş sorulardan çıkmıyor mu ?
kitap daha çok kavamı karıştırmazmı???
Ek sınavda sadece geçmiş sorulardan çıkmıyor mu ?
4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN
Ben ek sınava girmedim ne tarz çıkıyor sorular bilmiyorum ama normal sınav gibi çıkacağını tahmin ediyorum.
Kitap kafamı karıştırmaz mı diye sormuşsun. Onu ben bilmem sen bilirsin arkadaşım. Herkesin çalışma stili anlama kavrama stili farklıdır. Ben kitabı okumadan kendimi tedirgin hissederim. Kimi insan da hiç kitabın yüzüne bakmaz. BU tamamen kişinin kendi kapasitesi ve durumu ile alakalı.
Kitap kafamı karıştırmaz mı diye sormuşsun. Onu ben bilmem sen bilirsin arkadaşım. Herkesin çalışma stili anlama kavrama stili farklıdır. Ben kitabı okumadan kendimi tedirgin hissederim. Kimi insan da hiç kitabın yüzüne bakmaz. BU tamamen kişinin kendi kapasitesi ve durumu ile alakalı.
coğrafya açık lisede en kolay verilebilen derslerden biridir.temmuz 3. dönem sınavlarında aşağıdaki illerden hangisinde havaalanı yoktur diye soru gelmişti yani soruların basitliğini sen tahmin et!
gayet basit.ezber işi.hepsinden 85/90 arası aldım çok şükür
kitapla uğraşma onlıne testler var ya onlardan soruyolar hep.o testlerin cevaplarını ezberle çok rahat geçersin.
arkadaşlar ben türk edebiyatı 7 ingilizce 6 dan 2 kez sınava girdim ama veremedim ek sınavdada onlardan gircem nasıl çalışabilirim ek sınav için kesin geçmem lazım bide ingilizce 5 ten muaf yazıyo o derside seçtim geçemezsem sorun çıkar mı yardım edin lütfen
- kardelen198
- Uzman Doktor
Ek Sınav için Geçmiş sınav sorularını -özellikle son 2-3 sınavınkileri- çözmeniz hatta ezberlemeniz yararlı olacaktır. Muaf olduğunuz dersten tekrar sınava girmenizde problem olmayacaktır.dönmez yazdı:arkadaşlar ben türk edebiyatı 7 ingilizce 6 dan 2 kez sınava girdim ama veremedim ek sınavdada onlardan gircem nasıl çalışabilirim ek sınav için kesin geçmem lazım bide ingilizce 5 ten muaf yazıyo o derside seçtim geçemezsem sorun çıkar mı yardım edin lütfen