Çıkma belgesi rezaleti
-
Çıkma belgesi rezaleti
14 eylülde aps ile çıkma belgesi dilekçesi ile birlikte nüfus cüzdanı fotokopimi gönderdim 16 eylülde aol müdürlüğüne ulaştı. 17 eylülde çıkma belgesi hazırlanıp kargoya verilmiş hala elime ulaşmadı şimdi ilçemde ptt ye gidip sorucam net bir bigli alamazsam işimi şansa bırakmayı düşünmüyorum pazar gecesi ankaraya gitmeyi düşünüyorum pazartesi sabahı çıkma belgesini alabilirmiyim verirlermi yani bana? 25 eylül kayıdımın son günü yani 24 eylülde kesin almam gerekiyor
En son ozanozel35 tarafından 22 Eyl 2012, 08:44 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Re: Çıkma belgesi rezaleti
Ben de 13 eylülde göndermiştim bugün geldi. Yalnız nasıl iş anlamadım. Ptt nin sitesinde hala ankarada gözüküyor bugün kargo yu aradım en son dağıtıcının telefon numarasını verdiler onunla konuştum. Yok gelmemiş buraya dediler ama bir saat sonra kapı çaldı geldi
Sen mutlaka git sor ptt ye. Eee Ankaradan çıkmış diyorsun. Sen gidince sana neyi verecekler ki kardeş. Biz postaladık adresine demezler mi ki. Yine de yarın git mutlaka peşine düş.

Sen mutlaka git sor ptt ye. Eee Ankaradan çıkmış diyorsun. Sen gidince sana neyi verecekler ki kardeş. Biz postaladık adresine demezler mi ki. Yine de yarın git mutlaka peşine düş.

-
bugün ptt ye gittim benim gönderdiğim çıkma belgesi dilekçesi ankaraya 17 sinde ellerine ulaşmış 147 yi aradım onlarda 17 sinde çıkma belgesinin bana gönderilmek üzere ankaradan ptt ye verildiğini söylediler zaten sitedede çıkma belgesi aldımı evet 17.09.2012 öğrencide yazıyor, hala elime ulaşmadı pazartesiyi beklersem geç kalırım salı günü kayıdımın son günü pazar gecesi otobüsle ankaraya gitmeyi düşünüyorum pazartesi sabahı çıkma belgesini alırım salı günüde kayıt yaparım çıkma belgesini vermeme gibi bir şansları yok bence bir kağıt parçası değilmi hazırlasınlar aynısını sonuçta ben 15 gündür mezun olarak gözüküyorum bir kağıt parçası için beni ankaraya gitmek zorunda bırakanların utanması gerekiyor.kripton yazdı:Ben de 13 eylülde göndermiştim bugün geldi. Yalnız nasıl iş anlamadım. Ptt nin sitesinde hala ankarada gözüküyor bugün kargo yu aradım en son dağıtıcının telefon numarasını verdiler onunla konuştum. Yok gelmemiş buraya dediler ama bir saat sonra kapı çaldı geldi![]()
Evet bir kağıt parçası. Çıkartıp bi de mühür imza basacak. Umarım işin yolunda gider de vaktinde kayıdını yaptırırsın.
Ya bu belge halkeğitimlerden alınabilir aslında niye milleti uğraştırıyorlar anlamadım
Ya bu belge halkeğitimlerden alınabilir aslında niye milleti uğraştırıyorlar anlamadım