Sınava şurda bir kaç gün kaldı ama kitapları açmadım bile
-
- Yardımcı Asistan
Sınava şurda bir kaç gün kaldı ama kitapları açmadım bile
12 ders seçmiştim sadece 2 kitabı bitirdim daha bir sürü ders var bukadar kısa sürede nasıl bitecek bukadar ders bilmıyorum ailem resmen okumamı sabote ediyor örgün öğretimde yaptıklarını açık öğretimdede yapıyor , her gün evde kavga gürültü dövüş birbirine hakaret etmeler zaten psikolojim iyi değil azıcık ders çalışma isteğim varsa onuda götürüyorlar bideha aç açabilirsen kitapların yüzünü.İçimden gelince çalısıyorum ozaman aklımda kalıyor isteyerek yaptığım için ama moralim bozukken saabah akşam o kitapları ezberlesem bile sınavda yapamıyıcamı adım gibi biliyorum bıktım artık.Okulu bıraktığımda evde çıt ses yoktu herkes durulmuştu resmen kavga dövüş vs yoktu herkez huzurluydu nedense ama okumaya başlayınca yeniden herşey başa sardı cinnet geçiricem en sonunda kötü şeyler yapıcam kendımı zor tutuyorum bir akıl verin sınava kaldı bir kaç gün nasıl çalışayım ben bu sınava ?
Re: Sınava şurda bir kaç gün kaldı ama kitapları açmadım bil
emrah42 adli arkadaş bi sürü dersin özetlerini çikarip paylaşmişti onlara çaliş birde aöl nin sitesinde online testler var onlara çaliş bildiklerin pekişir geçersin hem umutsuz olma bende yeni başladim ders çalişmaya daha 5 kitabin yüzene bakmadim 4 adet ingilizceyi saymiyorum bile
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
senin yaşadığın sıkıntıları 18yıl önce bende yaşamıştım ve pes etmiştim.sonra çok pişman oldum ve şuan ki aklım olsaydı bütün zorluklar karşısında asla ve asla yılmazdım diyorum kendi kendime.yıllar sonra eşimin desteğiyle aöl sine yazıldım ve bu yıl son senem inş.
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
azmet yaparsn arkadaşım onların seni yıldırmasını izin vermeeee
sen kazınıcan üniversiteyi onlar değil bide yani onlarda senin iyilğini düşünüyor
hadi inş iyi geçer sınavın
sen kazınıcan üniversiteyi onlar değil bide yani onlarda senin iyilğini düşünüyor
hadi inş iyi geçer sınavın

En son Hayatmı'OdaNe tarafından 11 Oca 2013, 02:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
lilas dediği gibi emrah kardeşimizin ders notları paylaştırmış Biraz foruma mercek at istersen, bulursun bir de AÖL online testleri çöz kafandaki bilgileri pekiştir ve kendine güven mantığınla hareket et Allah'a her daim dua et senin duan olmasa Allah neden sana bu kadar zorluğu yaşatsın ve yaratsın ki senin selametin için ki her daim tevekkül et başarırsın başaracaksın buna inanmak zorundasın çalışma masana yumruğunu vur ben bu işi başaracağım de. Aileyi boş ver kendini gaybe çek kimseye görünmemeye çalış mümkünse. Her daim aklın derste olsun dışarıdaki olumsuzluklara karşı mümkünse sağır kesil.
İsyan etmişim ben, öyle bir zerreyim ki aleme baş kaldırmışım.
-
- Acemi
arkadaşım bende hiç kitap açmadım haftaya sınava gircez bu hafta sonu bütün kitapları baştan sonra okuyup geçmiş sınav soruları çözcem online test çözcem benimde 2 buçuk senede bitirmem lazım
tatışma her ailede var duymazdan gel ve sen kendi hayatına yön ver
kimse kolay şartlarda hazırlanmıyo bunu bil derslere odaklan...ve öyle çaresiz cümleler kurma gün doğmadan neler doğar 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
-
- Doktor
arkadaşlar emin olun açık liseye gırdığım de 102 kredım vardı ek sınav dahıl toplamda 4 sınava gırdım. 207 krediyle mezun oldum.. ek sınavda sene ıcınde cıkmış soruları ezberleme dışnda 3 donem sınavına yanı ocak mayız hazırana kıtabın k sını acmadım sadece online test.. olmadı sana en mantıklı gelenı sallaç yanlıs doğruyu gotumuyor nasılsaş mutlaka 9 doğru oluyor gecıyprsun sıkınto yapma.. ben san ayemın ederım kitap açmadım
4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN
-
- Yardımcı Asistan
eyvallah hepinize çok teşekkür ederim sayenızde moralim düzeldi derslerime bakmaya başladım inşallah hepimiz okur iyi biyerlere gelir vatana millete faydalı bireyler oluruz diyorm ve kaçıyorum 

Arkadaşım hiç bir şey için geç degildir aöl nin sitesinden önceki yıllara ait soruları indir eline kalem kağıt al kendini bir teste tabi tut yanlışlarını not al sonra bir daha aynı teste tabi tut yanlışların azalacak çalışmadan 1 soru yüzünden kaldığın ders olursa ah keşke bir göz atsaydım bile dersin haydi başarılar iki kredi fazla alsan bile senin karına
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.