GEOMETRİ 1 MUAF OLMA

Her Konuda Tartışabilirsiniz
evdeekmekyok
Yardımcı Asistan

GEOMETRİ 1 MUAF OLMA

Mesaj gönderen evdeekmekyok » 22 Oca 2013, 22:33

selam arkadaslar maalesef genel kültür bölümüne geometri 1 zorunlu ders olarak eklendi , bu dersten nasıl muaf olurum önceden 1 sefer girdim gecemedim bu dersten 2 defa daha girsem muaf oluyorum , düz liseyi bırakıp açık öğretime girdim , düz lisede geometri 1 vardı o dersten kalmıstım onun etkisi olurmu açık öğretime yansırmı

epidoras
Uzman Doktor

Re: GEOMETRİ 1 MUAF OLMA

Mesaj gönderen epidoras » 22 Oca 2013, 23:08

Açık öğretim lisesi yönetmeliğine göre Dil anlatım dersi hariç tüm derslerden 3 defa kalmak suretiyle muhaf olabilirsin.

Fantazi olsun diye 4. defa veya daha fazla aynı dersi seçebilirsin lakin 3 defa o dersi seçip sınava girip 45 puanın altında sonuç alman yeterli muhaf olmak için.
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed

evdeekmekyok
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen evdeekmekyok » 22 Oca 2013, 23:51

sanırım kendimi anlatamadım ben düz liseyi bıraktım açık öğretim lisesine geçtim . düz lisede geometri 1 dersi gördüm o dersten başarısız oldum , düz lisede geometri dersi gördüm diye açık öğretimden geometri dersinden muaf olmam lazım değilmi

Kullanıcı avatarı
Hayatmı'OdaNe
Doçent

Mesaj gönderen Hayatmı'OdaNe » 23 Oca 2013, 02:02

geometriye 3 defa gir muaf olursun eer düz lisede geometriyi geçseydin
burda zorunlu olmazdı ama başarısız olduğun için vermek zorundasın 3 defa giriceksin öuaf olmak için
ama sırf geometri gördün diye değil geometriden kaldın diye vermek zorundasın o dersi

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön