ÖSYS Başvuru Şartları Yardım
ÖSYS Başvuru Şartları Yardım
http://www.aciklise.net/genel/osys-islemleri.html
Arkadaşlar sitede başvuru şartlarında 102 kredi mecburiyetini göremedim. kredim 78 ve dönemim 7, doğum tarihimde 1996 öncesi yani 17 yaşını doldurdum. başvuru yapabilir miyim?
Arkadaşlar sitede başvuru şartlarında 102 kredi mecburiyetini göremedim. kredim 78 ve dönemim 7, doğum tarihimde 1996 öncesi yani 17 yaşını doldurdum. başvuru yapabilir miyim?
Re: ÖSYS Başvuru Şartları Yardım
bengeldim yazdı:http://www.aciklise.net/genel/osys-islemleri.html
Malesef 102 kredi'den aşağı olanlar başvuru yapamıyor.
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.
niye yazmamışlar o zaman ya
102 krediylen alakası yok toplam dönem 7 olsun yeter. 102 kredi olması çok saçma 100 kredisi olanlar 2 kredidenmi kaybedicek zaten öyle zorunluluk yok ösymnin sitesinde öyle bişi yazmıyor
ösym de yazmıyor ama AÖL sayfasında yazıyor sanırım.ama bazı halk eğitim merkezleri 100 kredi oluncada kayıt yapıyormuş diye geçen yıl duymuştum.ama sadece duyum dediğim gibi.
2012 ygs içindi o galiba 102 kredi olayı şimdi değişti, ama öyle bişi varsada çok saçma 2 kredidenmi giremicez yani. ben pazartesi gidicem zaten ama sanmıyorum toplan dönemim tutuyor zaten temmuz sınavınada rahatlıklan giriyorum 20 yaşındayım, ösymnn sitesindede yazmıyor
en iyisi gidip sormak 

ozlmm56 pazartesi gidip sorduğunda buraya da yazarsan bende dahil herkes bilgilenmiş olur 

-
- Asistan
değişmedi 102 kredi ve 6 dönemden aşağı kimse giremez.çünkü mezun olamazsın.
102 krediden az olanlar sınava giremez cünkü mezuniyet şartlarını tamamlayamaz 3. dönemki sınava kadar.Ancak ek sınav yapılırsa mezun olur.Ek sınav yapılacagınıda bilemeyiz talebe göre yapılıyor.
102 den aşağısı girio arkadaşım başvurmuş toplam dönemim 7 zaten bnm 6.dönemlen alakam yok 100 kredisi vardı arkinin girdi ve 102 kredi ile alakası yokmuş
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.
Ek sınavların yapılma ihtimali nedeniyle, toplam 102 krediden aşağı arkadaşlar da, toplam dönemi 6 olmak kaydıyla başvuru merkezlerine gidebilirler. Tabi başvuru merkezi "102 krediden aşağısını kaydetmem" diyebilir. Demezlerse başvuru yapılabilir. Tabi üniversite kazandığı halde mezun olamayan bu arkadaşların AÖL'ye sorumluluk yükleyemeyeceğini bilmeleri gerekir...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
toplam dönem 6 diosunuzda benim toplam dönemim 7 zaten son sınıftayım kredi ilede alakası yokmuş öyle diyorlar benimkide bi duyum sadece, bnm toplam dönem 7 zaten kredide 100 vere vere mal okul 100 vermiş.. herneyse şansımı denicem teşekkürler 

temmuz sınavına kadar mı mezun olma süresi yoksa temmuz sınavı da dahil mi sürece?
eğer 102 krediyle alıyorsa sınava, 102 kredili adamın temmuz da mezun olması yine çok zor. hiç sektirmeden 30'ar kredi alması lazım. kafam karıştı. :S