Maöl'den Aöl'e geçiş hakkında yardımlarınızı bekliyorum
Maöl'den Aöl'e geçiş hakkında yardımlarınızı bekliyorum
Merhaba arkadaşlar
Ben MAÖL e bu sene kayıt oldum. Örgün egitimde Lise 4. sınıfta kalmış ve bırakmıştım.
şu anda maol kayıtlarında durumum şu şekilde
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Dönemi : 9 AOL'de Okuduğu Dönem : 1
Toplam Kredi : 104 Alan Kredi : 0
Yüz Yüze Eğitimi Tamamladı Mı? : HAYIR
http://www.aciklise.net/genel/mesleki-acik-ogretim-lisesinden-acik-ogretim-lisesine-nasil-gecis-yapilir.html
aol sitesindeki bilgilere göre geçebilirim diye anlıyorum. Eğer bu kayıt yenileme döneminde AOL e geçebilirsem bu sene mezun olabilir miyim ? Alan Kredim 0 olduğu için sanırım kredim de bir değişiklik olmayacak ? Doğru mu biliyorum ?
Şimdi bizde bu sene Staj vardı 24 kredi ilk dönem 24 kredi de ikinci dönem veriyordu. Toplamı 48 ediyor. Maöl den mezun olabilmek için 80 alan kredisi lazım diye biliyorum
Şimdi staj toplam 48 kredi vercek, bu sene yüz yüze eğitimden de kaldım yani alan kredisini toplayıp mezun olabilmeme imkan yok. durum böyleyken Aol e geçmek istiyorum,
Fikirlerinizi bekliyorum.
Saygılar.
Ben MAÖL e bu sene kayıt oldum. Örgün egitimde Lise 4. sınıfta kalmış ve bırakmıştım.
http://www.aciklise.net/genel/mesleki-acik-ogretim-lisesinden-acik-ogretim-lisesine-nasil-gecis-yapilir.html
aol sitesindeki bilgilere göre geçebilirim diye anlıyorum. Eğer bu kayıt yenileme döneminde AOL e geçebilirsem bu sene mezun olabilir miyim ? Alan Kredim 0 olduğu için sanırım kredim de bir değişiklik olmayacak ? Doğru mu biliyorum ?
Şimdi bizde bu sene Staj vardı 24 kredi ilk dönem 24 kredi de ikinci dönem veriyordu. Toplamı 48 ediyor. Maöl den mezun olabilmek için 80 alan kredisi lazım diye biliyorum
Şimdi staj toplam 48 kredi vercek, bu sene yüz yüze eğitimden de kaldım yani alan kredisini toplayıp mezun olabilmeme imkan yok. durum böyleyken Aol e geçmek istiyorum,
Saygılar.
Re: Maöl'den Aöl'e geçiş hakkında yardımlarınızı bekliyorum
Bende lise 3 te kaldım meslek lisesi bende mesleki açık liseden devam etmek istemiyorum.Normal açık lise ye gitsem olur mu ?hocam bir fikrin varmı?
Kardeş benimde pek bilgim yok geçen sene Lise 4 te devamsızlıktan kalınca, MAÖL e geçtim bende, normal örgün egitimdede Endüstri meslek lisesindeydim. Bakalım bu dönem geçebilirsem AÖL e geçicem. MAOL çekilcek dert degil böyle giderse 2-3 yılda anca mezun olurum ordaPremıum06 yazdı:Bende lise 3 te kaldım meslek lisesi bende mesleki açık liseden devam etmek istemiyorum.Normal açık lise ye gitsem olur mu ?hocam bir fikrin varmı?
Niye ki hocam zor mu geliyor?Exitus yazdı:Kardeş benimde pek bilgim yok geçen sene Lise 4 te devamsızlıktan kalınca, MAÖL e geçtim bende, normal örgün egitimdede Endüstri meslek lisesindeydim. Bakalım bu dönem geçebilirsem AÖL e geçicem. MAOL çekilcek dert degil böyle giderse 2-3 yılda anca mezun olurum ordaPremıum06 yazdı:Bende lise 3 te kaldım meslek lisesi bende mesleki açık liseden devam etmek istemiyorum.Normal açık lise ye gitsem olur mu ?hocam bir fikrin varmı?
Yok ya yapılacak iş değil tabi yapacak olana karışmam zevkler ve renkler tartışılmaz ama bana göre değil.Premıum06 yazdı:Niye ki hocam zor mu geliyor?Exitus yazdı:Kardeş benimde pek bilgim yok geçen sene Lise 4 te devamsızlıktan kalınca, MAÖL e geçtim bende, normal örgün egitimdede Endüstri meslek lisesindeydim. Bakalım bu dönem geçebilirsem AÖL e geçicem. MAOL çekilcek dert degil böyle giderse 2-3 yılda anca mezun olurum ordaPremıum06 yazdı:Bende lise 3 te kaldım meslek lisesi bende mesleki açık liseden devam etmek istemiyorum.Normal açık lise ye gitsem olur mu ?hocam bir fikrin varmı?
Şimdi ki aklım olsa Lise 1 deyken asla meslek lisesine yazılmazdım.
Anladım hocam teşekkürler ederim.
Merhaba, MAÖL'den, AÖL'ye geçiş hakkın mevcut. Dediğin gibi yüz yüze eğitimden hiç alan kredin gelmediği için şuan mevcut 104 ortak kredin direkt AÖL'ye geçecektir. Ocak sınavına girdin ve oradan da kredi bekliyorsun muhtemelen değil mi? Eğer öyleyse, ikinci ve üçüncü dönem sınavları ve artı olarak ek sınava girip mezun olma şansın var. Bunun için de çok çalışmalısın haliyle.Exitus yazdı:Merhaba arkadaşlar
http://www.aciklise.net/genel/mesleki-a ... pilir.html
Saygılar.
MAÖL çekilecek gibi değil demişsin, düşüncene saygım var ama ben de meslek mezunuyum ve keşke o günler geri gelse de okula gitsem diyorum.

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
cevabınız için çok teşekkür ederim hocam, valla sayenizde yüzüm güldü. Yarın ilk iş halk eğitim merkezine gidip işlemleri yapıcam.emrahk yazdı:Merhaba, MAÖL'den, AÖL'ye geçiş hakkın mevcut. Dediğin gibi yüz yüze eğitimden hiç alan kredin gelmediği için şuan mevcut 104 ortak kredin direkt AÖL'ye geçecektir. Ocak sınavına girdin ve oradan da kredi bekliyorsun muhtemelen değil mi? Eğer öyleyse, ikinci ve üçüncü dönem sınavları ve artı olarak ek sınava girip mezun olma şansın var. Bunun için de çok çalışmalısın haliyle.Exitus yazdı:Merhaba arkadaşlar
http://www.aciklise.net/genel/mesleki-a ... pilir.html
Saygılar.
MAÖL çekilecek gibi değil demişsin, düşüncene saygım var ama ben de meslek mezunuyum ve keşke o günler geri gelse de okula gitsem diyorum.
Ocak daki sınava girdim hocam, ordanda kredi alırım.
Meslek lisesi güzel aslında ama ben okudugum bölümü beğenmedim, o yüzden benim için zehir oldu o yıllar

Rica ederim. Herkes her okulu beğenecek diye bir kaide yok malum.
Başarılar...
Başarılar...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk