bi sorum olcaktı ilgilenirseniz sevinirim
bi sorum olcaktı ilgilenirseniz sevinirim
şimdi benim 135 kredim var bitirmem için 57 kredi daha lazım ek sınavla birlikte 3 sınav hakkım var sanırım 57 krediyi tamamlamam için ek sınava da girsem üniversiteye kayıt yaptirabilir miyim?yoksa 2 sınav hakkım mı var üniversiteye kayıt yaptırmak için bi yardımcı olun şimdiden teşekkürler
Re: bi sorum olcaktı ilgilenirseniz sevinirim
sem1h2612 yazdı:şimdi benim 135 kredim var bitirmem için 57 kredi daha lazım ek sınavla birlikte 3 sınav hakkım var sanırım 57 krediyi tamamlamam için ek sınava da girsem üniversiteye kayıt yaptirabilir miyim?yoksa 2 sınav hakkım mı var üniversiteye kayıt yaptırmak için bi yardımcı olun şimdiden teşekkürler
BEN ANLAYAMADIM ÇOK KARIŞIK YAZMIŞSIN
Evet.sem1h2612 yazdı:şimdi benim 135 kredim var bitirmem için 57 kredi daha lazım ek sınavla birlikte 3 sınav hakkım var sanırım 57 krediyi tamamlamam için ek sınava da girsem üniversiteye kayıt yaptirabilir miyim?
Hayır. Üniversiteye kayıt yaptırmak için "şu kadar sınav şartı" diye bir şart yok.sem1h2612 yazdı:yoksa 2 sınav hakkım mı var üniversiteye kayıt yaptırmak için
Sadece; "Öğrenim gördüğü toplam dönemin en az 8 veya üzeri olması" şartı ve aşağıdaki şartlar bulunmaktadır: Onları tamamladığınız vakit üniversiteye kayıt yaptırabilirsiniz...
http://www.aciklise.net/genel/mezuniyet-sartlari.html
Durumu: Mezun
demek istediğim şu ek sınava giripte üniversiteye kayıt yaptırabilir miyim yetişir mi bunu demek istedimnemesis yazdı:sem1h2612 yazdı:şimdi benim 135 kredim var bitirmem için 57 kredi daha lazım ek sınavla birlikte 3 sınav hakkım var sanırım 57 krediyi tamamlamam için ek sınava da girsem üniversiteye kayıt yaptirabilir miyim?yoksa 2 sınav hakkım mı var üniversiteye kayıt yaptırmak için bi yardımcı olun şimdiden teşekkürler
BEN ANLAYAMADIM ÇOK KARIŞIK YAZMIŞSIN