KPSS HAKKINDA LÜTFEN YARDIMMMM :(
KPSS HAKKINDA LÜTFEN YARDIMMMM :(
Arkadaşlar ben kpss sınavına gircem parayı yatırdım ösym internet üzerinden kayıt olurken aol lisesi seçeneği vardı onu işsretledim ama mezun yazıyordu ben mezun olmadım ki daha acaba yanlış mı yaptım 

- RonaldoCR7
- Çırak
Re: KPSS HAKKINDA LÜTFEN YARDIMMMM :(
burcu965 yazdı:Arkadaşlar ben kpss sınavına gircem parayı yatırdım ösym internet üzerinden kayıt olurken aol lisesi seçeneği vardı onu işsretledim ama mezun yazıyordu ben mezun olmadım ki daha acaba yanlış mı yaptım
Krediniz Kaç ?

- RonaldoCR7
- Çırak
http://www.aciklise.net/genel/osys-islemleri.html
"mezuniyet şartlarını tamamlayabilecek durumda iseler Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi Sınavına başvuru yapabilirler."
3.sınav ve olursa ek sınav a sıkı çalışmanız gerekiyor Yani bu sene mezun olmanız gerekiyor
"mezuniyet şartlarını tamamlayabilecek durumda iseler Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi Sınavına başvuru yapabilirler."
3.sınav ve olursa ek sınav a sıkı çalışmanız gerekiyor Yani bu sene mezun olmanız gerekiyor

evet onu biliyorum ama kayıt işleminde aol seçeneği vardı ben onu işaretledim ama altında mezun yazıyordu o yüzden kafam karıştı yanlış bilgi mi verdim ösym ye diye çünkü daha mezun değilim ama o seçeneği işaretlemesem aol de okuduğum belli olmazdı birde altında tarih yazıyordu 13.06.2014 yani bundan önceki ay mezun olmuşum gibi anlamadım 

- RonaldoCR7
- Çırak
burcu965 yazdı:evet onu biliyorum ama kayıt işleminde aol seçeneği vardı ben onu işaretledim ama altında mezun yazıyordu o yüzden kafam karıştı yanlış bilgi mi verdim ösym ye diye çünkü daha mezun değilim ama o seçeneği işaretlemesem aol de okuduğum belli olmazdı birde altında tarih yazıyordu 13.06.2014 yani bundan önceki ay mezun olmuşum gibi anlamadım
Siz Çıkma belgesi alabiliyorsunuz yani Mezun gibi gözükebiliyorsunuz. sadece gözüküyorsunuz hani örgün lisede 4.sınıflar okul bitmeden sınavlara giriyorlar ya onun gibi birşey buda

Yani kpsss kayıtta bir sorun olmaz di mi ama neden 13.06.2014te mezun yazıyor bundan bir ay öncesine yani onu anlamadım o kafamı karıştırıyor zaten
- RonaldoCR7
- Çırak
Kayıtta Bir sorun olmaz ve o tür sınavlara giren herkeste yazıyor mezun yani örgün lisede olanlarada öyle yazıyorburcu965 yazdı:Yani kpsss kayıtta bir sorun olmaz di mi ama neden 13.06.2014te mezun yazıyor bundan bir ay öncesine yani onu anlamadım o kafamı karıştırıyor zaten