kardeşim sen iyisimi açık liseye zaman kaybetmeden başla istersen hem sınıf tekrarı yapmışssın belliki derslerden ve okul arkadaş ortamından kafana bişeyler girmiyor bende senin sorunundan muzdariptim okula gittiğimde kavga gürültü hocalara saygı sevgi hiç bir şey kalmamış şimdiki nesillerde eski düzen yok maalesef millet okumaya değil şaklabanlık yapmaya geliyor.

bende sınıf tekrarı yapmıştım 2 dönem baktığımda bebeler geldi onlarla 4 ay gibi okudum ayrıldım okula ayrılalıda 6-7 yıl oldu

şimdi açık liseye başvurdum artık oradan devam edeceğim okula gittiğimde ben neredeyim ya diyordum kendi kendime psikolojim okadar bozulduki bırakın ders dinlemeyi sabah ne yediğimi bile unutuyordum 3 tane soytarı yüzünden okulu bırakmak zorunda kaldım iyi kötü götürüyorduk işi ama okul eve uzaktı 2 km falan vardı arası 30 dakika sürüyordu.

12 de çıkıyoruz öğlen 12:30 da evdeydim ne zaman yemek yiyeceksin ne zaman okula gideceksin yetişemiyordum büfe gibi bir yer vardı. sana sıra gelinceye kadar.zaten ders zili çalıyordu.

bıraktığıma degilde bıraktıktan sonra tekrar açık liseye kaydolmadığıma okadar pişman oldumki anlatamam ileride daha pişman olursun diyorlar ama şimdiki pişmanlık zaten fazlasıyla yeterli. sözün özü anneciğini babacığını okuyacagım diye fazla umutlandırma hem onlara hem kendine zarar benim tavsiyem örgün eğitimden yana ama durum vahim senin için meslek lisesinde sınıf tekrarı yapmışssın yaş olmuştur 16 açık liseye geçsen taş çatlasa 4 yılda bitirsen üniversite hayatıda var nasıl yapacaksın allah yardımcı olsun kardeşim.